Răsturnări de situație la Insula Iubirii 2016

De Amelia Matei, pe
Al șaselea episod al show-ului

„Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat de Antena 1, a venit cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Doi dintre concurenți au fost respinși de ispitele cu care și-au petrecut majoritatea timpului până acum, și de care s-au îndrăgostit, iar o ispită de anul trecut, Tomiță, și-a făcut anunțată sosirea pe Insula Iubirii 2016.

Cristi a început să aibă remușcări

Realizând parcă pentru prima oară că ipostazele în care s-a aflat de la începutul șederii sale în Thailanda pot produce suferință pe cealaltă insulă, Cristi a avut primele remușcări. Mai mult decât atât, el a început să plângă, la gândul că și-ar putea pierde relația pe care o are cu Jojo.

georgeta si cristian

Loredana și Hamude – Începutul sfârșitului?

Cristi nu a fost singurul care a plâns în cel de-al șaselea episod al show-ului Insula Iubirii 2016. Și Hamude a izbucnit în lacrimi, când a văzut imaginile în care Loredana părea să se simtă bine alături de Sorin. Până și ispitei Ramona i s-a făcut milă de el și a declarat că speră ca Loredana să nu calce strâmb, deoarece Hamude e extrem de îndrăgostit de ea.

loredana si hamude

Alin nu recunoaște nimic

De îndată ce a văzut primele imagini cu Alice și ispita Robert, Alin a început să vorbească urât despre iubita sa, acuzând-o că l-a trădat. El nu recunoaște nimic legat de relația sa cu ispita Cătălina și, mai mult decât atât, nu pare să aibă nicio remușcare.

alice si alin

Elena și Sasha, ignorați de ispitele de care s-au îndrăgostit

După ce au mințit în legătură cu motivele pentru care au venit pe Insula Iubirii 2016, Elena și Sasha au fost ignorați total de ispitele de care s-au îndrăgostit – Matei și Maria. Amândoi au reacționat printr-un limbaj violent, iar Elena a început să plângă în momentul în care Matei i-a spus că s-a bucurat de date-ul pe care l-a avut cu Medana.

Sasa, Elena si ispitele Maria si Matei

Atmosfera se va încinge și mai mult pe Insula Iubirii 2016

La sfârșitul celui de-al șaselea episod, am aflat o veste surprinzătoare – Tomiță, ispita cu care anul trecut Deea a făcut sex pe Insula Iubirii, se întoarce în Thailanda! Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și mai ales dacă Tomiță va face o nouă “victimă” pe insula fetelor. Un lucru este cert – atmosfera de la Insula Iubirii 2016 se va încinge și mai mult!

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!