Rămân Smiley și Gina Pistol împreună? Răspunsul în videoclipul piesei „Mai mult de-o viață”

De Unica.ro, pe

Smiley  dezvăluie  finalul mult așteptat al poveștii de iubire în 5 acte din serialul său muzical „Mai mult de-o viață”, odată cu lansarea ultimului episod, care dă și numele proiectului. După povestea unei prietenii infantile ce naște o iubire inițial inocentă, apoi pasională și, într-un final, trădată, Smiley dă acum verdictul.

Rămân Smiley și Gina Pistol împreună? Răspunsul în videoclipul piesei „Mai mult de-o viață”

„Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști. În serialul „Mai mult de-o viață”, finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea”, anunță Smiley ultima filă din serialul său muzical în 5 acte.

Rămân Smiley și Gina Pistol împreună? Răspunsul în videoclipul piesei „Mai mult de-o viață”

După ce primele patru episoade ale serialului, „Locul sfințește omul”, „Nu mai există dup-aia”, „Purtat de vânt” și „Mi-aduc aminte” au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenței tumultuoase, a drumului spre succes și a iubirii pasionale, dar trădate a trei buni prieteni, „Mai mult de-o viață” pune punctul pe I și arată chipul iubirii mature, traversate de timp și drame, dar și de pasiune și destin.  

„De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori, până dincolo de stele, până dincolo de nori. Dac-aș lua-o de la capăt, tot pe tine te-aș iubi, ești cu totul peste toate, tu îmi ești, tu îmi vei fi”, spune refrenul celei mai noi piese a lui Smiley, care a dat sensul și numele proiectului, „Mai mult de-o viață”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

„Mai mult de-o viață”, ultimul episod din seria de 5, care și dă numele serialului, este co-producție HaHaHa Production și Cat Music. Are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) și Nosfe, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss și producția realizată de Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viață”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production și Cat Music.

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. Prezentatoarea și solistul sunt părinții unei fiice, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!