Raluca Tănase de la Bambi s-a despărțit de iubit când toți credeau că se vor căsători

De Mădălina Manole, pe
Raluca Tănase s-a despărțit definitiv de iubitul său. În ciuda faptului că toate semnele îi conduceau către altar, iată că cei doi și-au spus adio.

Raluca Tănase și iubitul său, Emil, au fost împreună mai bine de un an, însă lucrurile au luat o altă întorsătură decât se aștepta toată lumea. Fosta componentă a trupei Bambi a preferat să fie discretă cu viața sa privată, astfel că foarte puține persoane din anturajul său au știut de ruptura relației care, iată, s-a produs în urmă cu cinci luni.

Raluca Tănase și iubitul său se mutaseră împreună și relația lor părea că se consolidează și că cei doi se îndreaptă către logodnă și nicidecum către despărțire: „Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu vreau să comentez mai mult despre viața mea privată. Ne-am despărțit acum cinci luni”, – a declarat Raluca Tănase pentru cancan.ro.

Acest an pare să fi fost fatidic pentru mai multe vedete de la noi care și-au luat adio de la partenerii de viață. În ultimele luni, au ajuns la despărțiri neașteptate Ioana Ginghină, Anna Lesko, Elena Ionescu, Claudia Pătrășcanu, What’s UP și Mihai Mitoșeru.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!