Prin ploaie la B’estfest

De Unica.ro, pe

Nici frigul, nici ploaia care a căzut necontenit şi nici teama că s-ar putea anula concertele din prima zi de festival B’Estfest nu au trimis acasă fanii veniţi să îşi asculte idolii.
Aceştia au rămas necliniţi în faţa scenelor pentru a-i asculta pe Patrice, White Lies sau pe cea mai în vogă trupă a momentului, The Killers.

Înarmaţi, cu ce le-a picat în mână, pornind de la hanorace, reviste, pelerine de ploaie, pungi sau pur şi simplu ignorând vremea rea şi chiar descotorosindu-se de tricouri, spectatorii au ascultat, au dansat şi au cântat alături de idolii lor.

Iar acest lucru s-a întâmplat până în momentul în care s-au stins şi ultimele lumini care anunţau încheierea primei zi de festival de la complexul Romexpo din Bucureşti.

Deşi finalul primei zile a format un tablou de oameni cu hainele ude, zgribuliţi de frig şi, totodată, „încălziţi” de bere, care mergeau agale spre maşinile personale sau spre taxiurile care nu mai conteneau cu comenzile, toţi comentau cu entuziasm prestaţia pe care artiştii au avut-o pe scenă.

Prin ploaie la B'estfestCiteşte şi vezi mai multe imagini pe site-ul evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!