Prima poză cu actorii din Frumoasa și Bestia

De Diana Zagrean, pe
Poate nu ați auzit încă, dar după succesul Maleficent ni se pregătește un alt film remake după un basm celebru. Vezi prima poză cu actorii principali din Frumoasa și bestia.

Succesul filmului Maleficent cu Angelina Jolie în rolul principal a stability că publicul international își dorește filme cu actori celebri, ecranizări ale unor baste îndrăgite în trecut.

Studiourile de la Hollywood lucrează deja la proiecte de film după basme ale copilăriei, cum ar fi Cartea Junglei, iar Cenușăreasa a fost un alt success de box office în iarnă.

Se pare că regizorul va fi Bill Condon, cel care a semnat și Dreamgirls sau Twilight-Breaking Dawn (Saga Amurg-Zori de zi).

De asemenea, actorii care vor juca rolurile principale sunt Emma Watson (Hermione din Harry Potter) în rolul drăguței și romanticei Belle, în timp ce bestia va fi jucată de Dan Stevens.

actorii din frumoasa si bestia

Alte nume mari care vor participa la proiectul Frumoasa și Bestia mai sunt Ian McKellen (Gandalf, Magneto, in rolul ceasului vorbitor Cogsworth), Josh Gad (Le Fou), Emma Thompson (Mrs. Potts), sau Kevin Kline (tatăl frumoasei Belle).

Data anunțată momentan pentru lansarea filmului Frumoasa și Bestia este 17 martie 2017.

Surse foto: Northfoto, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!