Ţi se pare grasă? Uite ce spun americanii despre această vedetă!

De Erika Chivu pe

Acuzată de mai multe ori că ar fi cam grăsuţă, această artistă nu pare deranjată de comentariile răutăcioase şi spune că îşi iubeşte corpul.
Numele ei este Miranda Lambert, este cântăreaţă de muzică country, are o voce superbă, un zâmbet de milioane, dar are un defect: e cam grăsuţă. Cel puţin aşa consideră tabloidele americare care i-au atras atenţia în repetate rânduri că ar trebui să ţină o dietă.
Din fericire, artista nu se lasă afectată de cuvintele urâte. Ea spune că se simte bine în corpul ei şi că nu îşi doreşte să arate ca un topmodel.
„Nu-mi doresc să fiu slabă băţ. Tot ce vreau e să nu am lucruri care să atârne. Când văd vedete foarte slabe mi se face foame”, spune cântăreaţa. „Le văd şi mă gândesc . Sunt norocoasă că nu trebuie să trăiesc aşa. Mă simt cel mai bine aşa, la măsura 40, dar cu un corp tonifiat.”
Miranda Lambert (29 de ani), recunoaşte că nu îi place să facă sport, dar merge totuşi la sală, unde lucrează cu un antrenor. Acesta e adesea enmulţumit pentru că artista nu ţine dieta impusă, dar ea preferă să se bucure de viaţă şi după fiecare concert îşi reface „rezervele” cu o salată mare şi un piept de pui la grătar.
Pe lângă faptul că are încredere în sine, Miranda este ajutată şi de soţul ei, Blake Shelton, care o consideră foarte frumoaăs, nicidecum grăsuţă.
Tu ce părere ai despre silueta ei?
miranda lambert

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro