Paula Seling şi Răzvan Fodor la „Dansez pentru tine” UPDATE

De Diana Sorescu, pe

După succesul obţinut la Eurovision, Paula Seling acceptă o altă provocare de amploare: va fi concurentă la „Dansez pentru tine”. Răzvan Fodor se alătură şi el proiectului.
În competiţia visurilor s-au înscris până acum cinci vedete: actriţa Adela Popescu, Nicola, modelul Bogdan Vlădău şi actorii Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă. Lor li se alătură frumoasa Paula Seling şi carismaticul Răzvan Fodor.

Artista mărturiseşte că dintotdeauna a avut dorinţa ascunsă de a urma cursuri de dans, însă niciodată nu a avut determinarea să o facă. A acceptat însă participarea la „Dansez pentru tine” ca pe un test, ca pe un plan de Sus, ca pe ceva nou în viaţa sa, dar şi ca pe o dorinţă de a lupta pentru o cauză bună.

Paula spune că „Dansez pentru tine” i se pare un concurs greu, însă a prins gustul mişcărilor de dans odată cu participarea la Eurovision, când a urmat lecţii de coregrafie.

Cât despre Răzvan Fodor, acesta recunoaşte cu sinceritate că în afară de blues-uri habar nu are să danseze, iar capitolul acesta nu a fost niciodată punctul lui forte.

Aristul este însă decis să îşi învingă temerile şi stângăciile şi să dea în ring tot ce are mai bun.

Şapte concurenţi au fost anunţaţi în mod oficial, mai rămâne doar unul de dezvăluit!

UPDATE! Ultimul concurent a fost anunţat: este vorba de cântăreţul Jorge, interpretul lui Romeo din musicalul „Romeo şi Julieta” de la Teatrul Naţional de Operetă.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!