Cele patru mâncăruri de care membrii Familiei Regale nu se ating niciodată

De Unica.ro, pe

Preferințele cu privire la mâncare ale membrilor Familiei Regale sunt foarte specifice, și puțini oameni știu care sunt mâncărurile de care se țin departe Regina și restul familiei.

Familia Regală are la dispoziția sa cei mai buni bucătari din lume, însă anumite alimente nu se regăsesc vreodată în meniul lor. De exemplu, membrii Familiei Regale nu mănâncă fructe de mare, pentru că există riscul să facă toxiinfecție alimentară, iar aceasta din urmă să interfereze cu programul lor.

Grant Harrold, fost majordom regal și expert în eticheta regală, a spus pentru Daily Express: „Când iau cina, membrii Familiei Regale trebuie să aibă grijă cu fructele de mare, din cauza toxiinfecțiilor alimentare și a programului lor de muncă. Așadar, nu veți găsi în mod normal acest aliment în meniurile regale.

Totodată, Reginei îi displac ceapa și usturoiul, astfel încât cele două legume nu se găsesc în bucătărie regală. În timpul unui episod din emisiunea MasterChef Austraila, soția Prințului Charles, Camilla, a confirmat acest lucru, atunci când a fost întrebată ce mâncăruri nu consumă familia ei. „Urăsc să spun asta, dar usturoiul”, a zis ea. „Usturoiul este un mare nu”.

Citește și: Cui îi răspunde Regina Elisabeta de fiecare dată la telefon? Nimeni nu se aștepta la asta

Citește și: Tom Hiddleston și Zawe Ashton s-ar fi logodit

Citește și: Kate Middleton, apariție impecabilă la parada militară de Ziua Națională a Irlandei

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West au divorțat oficial

De asemenea, Familia Regală stă departe și de foie gras (ficat de gâscă îndopată forțat). Prințul Charles a cerut ca acest aliment să fie eliminat din meniul Familiei Regale acum mai mulți ani. El i-a rugat pe chefii lui să nu cumpere foie gras, din cauza practicilor abuzive prin care se obține acest preparat.

Regina ar mânca dimineața același mic dejun în fiecare zi, potrivit Hello. Ea ar prefera să mănânce dimineața cereale, iaurt, pâine prăjită, marmeladă, ceai Earl Gray și prăjiturele.

Pe de altă parte, Prințul Charles ar prefera să aibă doar două mese pe zi, anume micul dejun și cina. Gordon Rayner, fost corespondent regal, a spus pentru Telegraph, citat de Marie Claire: „Prânzul este văzut ca un lux care îi stă în calea programului de lucru, așa că ia micul dejun târziu și muncește în același timp”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!