Cine va prezenta Observatorul de weekend de la Antena 1 în locul Octaviei Geamănu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 iulie 2022, 14:24

Octavia Geamănu nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1 de câteva săptămâni. Potrivit paginademedia.ro, jurnalista ar fi fost anunțată c nu va mai prezenta Observatorul de weekend. Conform aceleași surse, oficialii Antena 1 nu au oferit până acum detalii legate de motivele scoaterii Octaviei de pe post.

De acum înainte, jurnalista Irina Ursu va fi prezentă la pupitrul Observator, ora 19.00, în fiecare weekend, începând de sâmbătă, 16 iulie.

Irina Ursu a primit cu entuziasm oportunitatea de a se alătura echipei Observator, Antena 1:

Cine va prezenta Observatorul de weekend de la Antena 1 în locul Octaviei Geamănu

Sunt un om ambițios căruia îi plac provocările. Să intru în echipa Observator este pentru mine o provocare. Vin în fața unui alt tip de public, căruia trebuie să îi livrăm conținut de calitate, pentru că acest public devine din ce în ce mai pretențios.

Am văzut în ultimii ani schimbări în felul în care Observator abordează subiectele, mai aproape de interesul oamenilor și de modul lor actual de viață. Există aici proiecte cu potențial de dezvoltare în viitor la care simt că pot să contribui.

Citeşte şi: Surprize în noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Cine va prezenta emisiunea

Citeşte şi: Vlăduța Lupău se simte din ce în ce mai rău în ultima lună de sarcină. „Sper să nu mor!” Ce se petrece cu artista

Citeşte şi: Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani

Citeşte şi: Ludmila Bălan, apariție uluitoare în costum de baie, la 64 de ani. Cum arată mama lui Dan Bălan

Am găsit, la Observator, o echipă formată atât din oameni cu experiență, cât și din oameni tineri, energici și entuziaști. Mi-am început cariera într-o televiziune generalistă, am continuat într-o televiziune de știri, iar acum revin într-o televiziune generalistă. E un mix frumos. Abia aștept întâlnirea cu publicul căruia vreau să îi transmit din energia mea! – a declarat Irina Ursu.

Absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și a masteratului de Relații Publice și Publicitate, tot în cadrul FSPAC, Irina Ursu a îmbinat de la început studiul cu munca în redacție. Reportajele și transmisiunile live realizate în cadrul jurnalelor naționale și prezentarea unui jurnal regional i-au deschis ulterior drumul către rolul de prezentator și realizator de emisiuni.

Foto – Facebook / PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!