Oana Sîrbu, secretele dietei care o ajută să se mențină în formă

De Oana Dinu pe
Oana Sîrbu a împlinit de curând 51 de ani și are o siluetă care ne face să ne întrebăm: cum reușește să arate atât de bine? Răspunsul stă într-un stil de viață echilibrat, care include și o dietă sănătoasă

Adolescenta frumoasă și gingașă din filmul „Liceeni” s-a transformat de-a lungul timpului într-o femeie puternică, dar care și-a păstrat delicatețea și a reușit mereu să arate impecabil.

În spatele siluetei ei se ascund nu doar genele bune sau sportul, ci și echilibrul, atât în privința alimentației, cât și a stilului de viață. În plus, artista sfidează timpul și prin felul ei energic de-a fi.

Care este dieta Oanei Sîrbu

Oana Sîrbu a mărturisit că mănâncă multe fructe și nu prea este atrasă de ideea de a mânca carne, deși nu se consideră vegană: „Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte”, a declarat ea, potrivit Libertatea.

Dacă în privința alimentelor pe care le mănâncă nu este atât de drastică, are două reguli pe care le respectă întotdeauna: „Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat” a mai spus Oana Sîrbu.

De asemenea, cântăreața, care a făcut înot și atletism de perfomanță, își face timp să ajungă la sala de sport și practică Pilates.

Sursă foto: Facebook

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO