Oana Sîrbu, secretele dietei care o ajută să se mențină în formă

De Oana Dinu pe
Oana Sîrbu a împlinit de curând 51 de ani și are o siluetă care ne face să ne întrebăm: cum reușește să arate atât de bine? Răspunsul stă într-un stil de viață echilibrat, care include și o dietă sănătoasă

Adolescenta frumoasă și gingașă din filmul „Liceeni” s-a transformat de-a lungul timpului într-o femeie puternică, dar care și-a păstrat delicatețea și a reușit mereu să arate impecabil.

În spatele siluetei ei se ascund nu doar genele bune sau sportul, ci și echilibrul, atât în privința alimentației, cât și a stilului de viață. În plus, artista sfidează timpul și prin felul ei energic de-a fi.

Care este dieta Oanei Sîrbu

Oana Sîrbu a mărturisit că mănâncă multe fructe și nu prea este atrasă de ideea de a mânca carne, deși nu se consideră vegană: „Mănânc fructe, în general, iar în această perioadă prefer fructele de pădure cu nuci şi migdale. Mai amestec câte un iaurt, beau o cafea cu lapte, o cană mare pe care o prelungesc până spre prânz. La prânz, paste sau orez cu ciuperci. Într-adevăr, nu prea îmi place să mănânc carne, dar nu sunt vegană. Încerc să mănânc legume, fructe, orez, paste integrale şi ciocolată neagră. Seara mai mănânc brânză şi peşte”, a declarat ea, potrivit Libertatea.

Dacă în privința alimentelor pe care le mănâncă nu este atât de drastică, are două reguli pe care le respectă întotdeauna: „Nu mănânc mai târziu de ora 21.00, iar cel târziu la 23.00 sunt în pat” a mai spus Oana Sîrbu.

De asemenea, cântăreața, care a făcut înot și atletism de perfomanță, își face timp să ajungă la sala de sport și practică Pilates.

Sursă foto: Facebook

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro