Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară

De Mădălina Manole pe
Oana Andoni a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea Știrilor PRO TV de la ora 19:00, din weekend, a adus pe lume astăzi o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere.

Oana Andoni,în vârstă de 41 de ani, și soțul său au devenit părinți pentru a doua oară și trăiesc momente minunate în familie: ”Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, -spunea Oana Andoni în urmă cu câteva luni, imediat după ce a aflat că este însărcinată.

Oana Andoni mama

Oana Andoni, emoționată și extrem de fericită, a declarat imediat după naștere că abia așteaptă să ajungă acasă, unde o așteaptă fiica sa cea mare, în vârstă de 8 ani: ”Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”. – a transmis Oana Andoni la Pro Tv.

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Cum arată soția lui Ludovic Orban, noul premier desemnat de Klaus Iohannis