Nu se pot abţine! Vedete dependente de sex

De Geo Berciu, pe
Dependenţa de sex a fost declarată boală psihică, cel puţin din punctul de vedere al psihologilor americani, însă acest lucru nu le-a ajutat deloc pe următoarele vedete, care au avut mult de suferit de pe urma comportamentului lor.

După ce soţia lui, Tea Leoni, sătulă de numeroasele sale aventuri, l-a ameninţat cu divorţul în 2008, starul din „Dosarele X”, David Duchovny s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependendenţa de sex. Acest lucru l-a ajutat pe termen scurt, însă anul trecut cei doi au înaintat actele de divorţ. Se pare că rolul jucat în filmul “Californication”, cel al unui dependent de sex, l-a avut chiar pe David ca sursă de inspiraţie. Năravul din fire n-are lecuire!

david-duchovny-dependent-sex

Michael Douglas a fost şi el diagnosticat cu dependenţă de sex în anii 1990. Diadra, fosta lui soţie nu a mai suportat faptul că presa scria în fiecare săptămână despre femeile cu care actorul o înşela, aşa că a ajuns în faţa judecătorilor. Actriţa Catherine Zeta Jones, actuala soţie a starului s-a asigurat încă de la început împotriva infidelităţilor soţului: în contractul prenupţial există o clauă care prevede că Michael îi va plăti 5 milioane de dolari dacă o va înşela.

Michael-Douglas-dependent-sex

De dependenţa de sex a lui Charlie Sheen nu se mai indoieşte nimeni. Starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a fost inclus în topul 10 „Living Sex Legends”, cu peste 5000 de femei care i-au trecut prin aşternuturi. Acestea însă l-au costat trei căsnicii eşuate, o carieră compromisă şi zeci de mii de dolari pierduţi cu prostituate sau actriţe porno.

Charlie-Sheen-dependent-sex

Dar nu numai bărbaţii sunt afectaţi de dependenţa de sex. Lindsay Lohan este una dintre „fetele rele” ale Hollywood-ului, iar pentru a-şi întreţine renumele a încercat orice în materie de relaţii, alcool şi droguri. Lista ei, dată publicităţii anul trecut, include 36 dintre cei mai doriţi bărbaţi ai planetei, dar şi multe alte nume pe care le-a trecut sub tăcere din diverse motive. Întrebată în 2007 dacă vreuna dintre internările ei de la reabilitare a vizat dependenta de sex, Lindsay a recunoscut: „Au fost mai multe, da. Îmi place să fac sex. Actoria e o meserie singuratică şi eu urăsc să dorm singură”.

Lindsay-Lohan-dependenta-sex

Dependenţa de sex l-a costat cel mai scump pe jucătorul de golf Tiger Woods. După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie 2009, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei. Nici internarea lui într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa, nici gesturile menite să o împace şi să-I arate că s-a schimbat nu au convins-o pe soţia lui, fostul model suedez Elin Nordegren, care i-a golit conturile de multe milioane în urma divorţului.

tiger-woods-dependent-sex

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!