Nicoleta Luciu, de nerecunoscut de fani din cauza intervențiilor făcute la nivelul feței. „Semeni cu Brigitte Pastramă!”

De Unica.ro, pe

Nicoleta Luciu (41 de ani) și-a uimit din nou fanii din mediul online după cele mai recente postări făcute. Fosta Miss România este foarte activă pe rețelele de socializare și postează adesea diverse fotografii pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Zilele acestea, Nicoleta Luciu a publicat o fotografie cu ea, în timp ce se afla la o terasă și urma să savureze o înghețată. Poza i-a șocat pe fani, deoarece Nicoleta are înfățișarea complet schimbată față de cum o știau mulți. Nu este un secret pentru nimeni că actrița a suferit în trecut prin diverse intervenții estetice, dar acum parcă a ajuns de nerecunoscut.

Fanii nu au ezitat să-i atragă atenția că nu avea de ce să-și facă atât de multe modificări la nivelul feței. Unii dintre internauți au asemănat-o chiar cu Brigitte Pastramă sau cu Bianca Drăgușanu.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut de fani din cauza intervențiilor făcute la nivelul feței. "Semeni cu Brigitte Pastramă!"


Pff… dar nu-mi vine să cred! Semeni bine cu a lui Pastramă acum.

Da, s-a urâțit mult Nicoleta acum, din păcate. Nu mai seamănă de loc cu ea.

Offf, ce ți-ai făcut? Nu-ți stă bine deloc, nu te supăra, dar erai frumoasă așa cum te-a lăsat Dumnezeu, poate cea mai frumoasă persoană publică! 

Dar ce ai pățit? Ai făcut pozacu filtru sau așa arăți tu? Parcă ești Drăgușanu!

Mergeți toate la același chirurg? Sunteți toate la fel, vai de voi cum vă urâțiți.

Să n-o recunosc!!! E schimbată, dar în rău…

Gata te-ai stricat și tu, păcat!

Arăți bine, dar nu mai semeni cu tine!!!

Doamne! Ce schimonosită groaznică! – sunt câteva dintre comentariile fanilor lăsate în dreptul postării Nicoletei.

Citeşte şi: Cum a reușit Anna Lesko să-și țină sarcina ascunsă timp de șapte luni

Citeşte şi: Elena Udrea trebuie să execute 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia este definitivă

Citeşte şi: Cine este tatăl lui Cătălin Botezatu și de ce nu se înțelege cu el

Citeşte şi: Bruce Willis, primele apariții în mediul online, după anunțul retragerii din activitate din cauza bolii. Cum arată actorul

Vedeta de televiziune a apelat acum câțiva ani la o operație de micșorare a stomacului, și-a făcut o liposucție, și-a injectat grăsime în fese, și-a schimbat forma dinților și și-a mărit buzele.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!