Nico, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica ei, proaspătă mămică: „Mai are doi băieți. E foarte fericită!”

De Raluca Vițu, pe

În prima zi a noului an, cântăreața Nico a devenit bunică, după ce fiica ei, Alexandra, a adus pe lume un băiețel.

Alexandra (Andra, cum îi mai spune Nico), are 33 de ani, este căsătorită cu un bărbat pe nume Alexandru și a participat în trecut în competiția “Asia Express”, împreună cu faimoasa ei mamă. Andra a fost prezentă și în emisiunea “Survivor”, de la Pro TV, din 2016. Tânăra este pasionată de sport și lucrează la o televiziune locală din Ploiești, ca prezentatoare a știrilor sportive.

„Nu a știut nimeni că este însărcinată!”

Recent, Nico a dezvăluit că rolul de mamă nu i-a fost străin fiicei sale. Soțul Andrei mai are doi copii, băieți, din fosta căsnicie. Nico a dat câteva detalii legate de acest subiect în emisiunea “Teo Show”.

Nico, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica ei, proaspătă mămică: "Mai are doi băieți. E foarte fericită!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

“Nu a știut nimeni că este însărcinată. Pentru că că ei nu i-a plăcut să-și facă publică viața personală, viața cu soțul ei, Alexandru.

Dar este o mamă extraordinară. Pentru că mai are doi băieți, din prima căsătorie a soțului. Și îți dai seama cum e… Să ai trei băieți acasă, nu e așa ușor. Însă ea era deja ‘antrenată’. Și mă uit la ea că îi merge foarte bine.” – i-a dezvăluit Nico lui Teo.

„Ea e foarte fericită. Pentru că e iubită”

Artista a mai dezvăluit că băieții lui Alexandru sunt de aceeași vârstă, 11 ani.

“Sunt niște copii extraordinari, foarte bine crescuți și o iubesc pe Andruța mea… Ea e foarte fericită. Pentru că e iubită. Mi-a trimis o poză cu unul dintre băieții lui Alexandru, Dominic, ținându-l pe Mathias în brațe. Îl legăna.” – a mai precizat Nico.

Citeşte şi: Cum arată Nicole Cherry nemachiată. Artista s-a expus în spațiul public fără filtre sau farduri

„Mathias are un tată extraordinar!”

Într-un alt interviu, cântăreața a explicat că Alex, soțul Andrei, este un tată extraordinar, extrem de grijuliu. Până acum, Andra nu a apelat la ajutorul mamei ei pentru îngrijirea copilului. Deși s-a oferit în repetate rânduri să o ajute, fiica lui Nico o primește pe artistă doar în vizită, nelăsând-o să se implice efectiv în cele necesare îngrijirii micuțului.

Citeşte şi: De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

„Dacă aș putea să fiu acolo secundă de secundă mi-ar plăcea tare mult, doar că ea nu dorește ajutor deocamdată, dar sigur o să vină și momentul. Nu neapărat că vrea să experimenteze singură, dar pe vremea mea, eu aveam scutece, le spălam, le puneam la uscat.

Eu am crescut-o altfel pe Andrușca. La ea e mult mai ușor, mai ales că îl are pe Alex, Mathias are un tată extraordinar. Vreau să spun că e cel care face lăpticul, îl ia imediat în brațe, îl lasă foarte puțin să plângă. I-am zis să îl mai lase ca să își dezvolte plămânii.” – a dezvăuit Nico, pentru wowbiz.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!