Narcisa Suciu, externată după operația dificilă prin care a trecut. „Nu mulți ar fi scăpat din povestea asta!” Cum se simte artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 13:08

Narcisa Suciu (47 de ani) trece printr-o perioadă delicată și dificilă. La sfârșitul lunii iulie, cântăreața a fost operată de urgență, după ce i s-a făcut rău în timp ce se întorcea de la un concert din Baia Mare, în București. Artista a povestit că i-a spart un apendice și a făcut septicemie. Operația la care a fost supusă a fost complicată și a durat patru ore.

Am ajuns la spital, nu mai puteam, am ales un spital despre care știam că are cameră de gardă. M-au consultat, mi-au făcut toate analizele posibile, am venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero. (…) Aveam un apendice perforat explodat. Practic tot abdomenul meu era un puroi.

Am intrat în operație… atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela, medicul anestezist. A fost magică. M-a intubat fără să îmi atace absolut nimic, în niciun fel gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap. Mi-au zis oamenii că operația a fost foarte urâtă, erau șanse să nu mai fiu. A durat vreo patru ore și începem tratamentul. În ultimele zece zile eu am fost în spital.

Am fost în septicemie. Analizele mele de după operație arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, era ca și cum pa, mor – a povestit Narcisa Suciu la momentul respectiv, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cum se menține vedeta într-o formă fizică de excepție

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre: „Îmi traumatizează copiii și mă agresează verbal!”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Artista a fost externată din spital, dar nu s-a refăcut complet.

Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!

De câteva săptămâni există în viața  mea un om de care ascult orbește. Este vorba despre medicul care m-a operat și care a avut mare grijă de mine. Și acum, după externare, mă duc zilnic la control, la el. Mi se schimbă pansamentul, vorbesc cu el și aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta. – a precizat recent Narcisa Suciu, potrivit impact.ro.

Foto – Facebook

Narcisa Suciu, externată din spital după operația dificilă prin care a trecut. "Nu mulți ar fi scăpat din povestea asta!" Cum se simte artista
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!