Narcisa Suciu, operată de urgență după ce i s-a făcut brusc rău. „Intervenția a fost urâtă, a durat patru ore”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 iulie 2022, 15:06

Narcisa Suciu (47 de ani) a trecut prin momente delicate în ultima perioadă. Artista s-a confruntat cu problemă serioase de sănătate și a fost nevoită să-și amâne cântările. Narcisa Suciu a povestit pe pagina sa de Facebook că în urmă cu câteva zile, în timp ce se întorcea în București de la un concert din Baia Mare, i s-a făcut rău și, în cele din urmă, a ajuns pe masa de operație pentru că i se perforase un apendice.

Să vă spun de ce am dispărut eu în ultima vreme. (…) Știți că am avut cântare lângă Baia Mare și de acolo am venit la București. Sâmbătă noapte am început să mă simt foarte rău. Duminică dimineață m-am simțit foarte rău. Am vomat, am avut frisoane, a fost foarte rău. Am plecat cu mașina de la Baia Mare, cu frate-meu spre Cluj, unde aveam bilet spre București. Am vomitat în mașină, am ajuns în Cluj vomat în Cluj, în lounge-ul din aeroport.

Din fericire m-am întâlnit acolo cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport și îi mulțumesc tare mult. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte rău. În avion am primit o pastilă de la stewardesă, de rău de mișcare. Am ajuns în București. Am primit ajutor de la o asistentă care mi-a dat niște injecții, calmante și am adormit. Pe seară am crezut că nu pot să cânt, îmi era foarte rău – a explicat artista.


Citeşte şi: Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă „Chefi la cuțite”, 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

Citeşte şi: Cum arată orașul-linie, cu ziduri oglindă, pe care Arabia Saudită vrea să-l construiască în deșert. Proiectul e unic în lume

Citeşte şi: Hristu Chiacu, fost jucător Dinamo: „Da, Borcea s-a dat la iubita mea și cred că i-a reușit”

Citeşte şi: A slăbit, și-a schimbat culoarea părului și zici că a întinerit! Cum arată Minodora la 44 de ani

Luni am ajuns la spital, nu mai puteam, am ales un spital despre care știam că are cameră de gardă. M-au consultat, mi-au făcut toate analizele posibile, am venit un domn chirurg care mi-a spus că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero. (…) Aveam un apendice perforat explodat. Practic tot abdomenul meu era un puroi.

Am intrat în operație… atât de norocoasă am fost să fie de serviciu doamna doctor Daniela, medicul anestezist. A fost magică. M-a intubat fără să îmi atace absolut nimic, în niciun fel gâtul. M-am trezit lucidă, fără dureri de cap. Mi-au zis oamenii că operația a fost foarte urâtă, erau șanse să nu mai fiu. A durat vreo patru ore și începem tratamentul. În ultimele zece zile eu am fost în spital – a continuat solista.

Acum, Narcisa Suciu încă se află sub tratament, în spital. Artista spune că a fost foarte norocoasă că a ajuns pe mâna unor doctori buni.

Există premise să merg acasă, analizele sunt mai bine, încep să am un pic culoare în obraz, în caz că vă întrebați de ce arăt așa. Sunt de zece zile în spital. Practic, lunea trecută murisem, cum ar veni  (n.r. râde). Am fost în septicemie. Analizele mele de după operație arătau foarte rău, indicele de septicemie era foarte mare, era ca și cum pa, mor. Miercuri deja valoarea de înjumătățise.

Am băut litri de antibiotice. (…) Am avut branule peste tot, sunt ciuruită. Încă mai fac tratament. Analizele mele arată bine încât să sper că pot pleca acasă. E foarte puțină lume care știe că sunt în spital. Nu am vrut să spun nimănui tocmai că prognosticul era foarte prost. Era mai degrabă că nu apuc să trăiesc. Am avut o baftă să îi întâlnesc pe oamenii ăștia doi la serviciu. Mi-au salvat viața! – a mai spus Narcisa Suciu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!