Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă „Chefi la cuțite”, 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

De Unica.ro, pe

Claudia Radu (29 de ani), fostă concurentă în show-ul culinar “Chefi la cuțite”, sezonul 8, a reușit performanța de a da jos 43 de kilograme. În emisiunea de la Antena 1, Claudia a făcut parte din echipa Chefului Florin Dumitrescu, iar după competiție ea s-a pus serios pe slăbit.

Claudia este acum transformată complet, de nerecunoscut și a spus, în mediul online, că secretul ei pentru a putea slăbi atât de multe kilograme a fost perseverența. Tânăra a urmat un curs de tehnician nutriționist, iar în viitorul apropiat urmează să îndrume persoanele cu probleme de greutate să găsească drumul cel bun în procesul de slăbire.

Cheia succesului? Perseverența!

Sunt atât de mândră de mine și de tot ce am realizat în ultimul an încât nu știu de unde sa încep… La sfârșitul acestei luni voi obține diploma de tehnician nutriționist si ajut deja o mulțime de oameni sa își îmbunătățească sănătatea și starea de bine prin intermediul alimentației.

Nu în ultimul rând, sunt mândră ca am adoptat eu personal un stil de viață sănătos și până în prezent sunt posesoarea unui rezultat intermediar de -43 KG!

Așa că nu renunțați oricât ar fi de greu! Toate lucrurile din viață, bune sau rele, se întâmplă cu un scop, important este ca TU să continui să lupți să obții ceea ce îți dorești cu adevărat  – a transmis Claudia Radu, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Gina Pistol, surpriză inedită de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani

Citeşte şi: Tania Budi, despre traumele din copilărie: „Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni”

Citeşte şi: Laura Cosoi și familia, în concediu în Bulgaria. „Acum câțiva ani n-aș fi venit aici!”. De ce a ales actrița această destinație acum

Citeşte şi: Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Claudia a tras un semnal de alarmă cu privire la problemele de sănătate care vin odată cu acumularea suplimentară a kilogramelor:

Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă "Chefi la cuțite", 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

Nu renunța niciodată indiferent cât de greu este! Cel mai ușor lucru în viață este să renunți.

Kg in plus nu vor dispărea dacă stăm comozi și nu facem ceva. Starea de sănătate se va înrăutăți pe zi ce trece dacă stăm comozi și continuăm să acumulăm masă grasă. Iar lipsa de energie va fi la ea acasă în fiecare zi.

Sănătatea noastră merită totul: timp, energie, bani, acțiune, ieșire din zona de confort. Același timp îl avem toți, 24 h/zi, noi decidem cum îl împărțim. Bani cheltuim/investim fiecare în câte ceva, tot noi decidem pe ce ii cheltuim sau în ce ii investim. Nu există „Nu pot”, există „Nu vreau”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!