Tania Budi, despre traumele din copilărie: „Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni”

De Unica.ro, pe

Tania Budi (54 de ani) a vorbit în cadrul unui podcast despre un episod delicat din viața ei, care a marcat-o. Vedeta a povestit că în copilărie a avut parte de un tratament violent din partea tatălui, care era o persoană foarte strictă.

M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea curvă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi.

Tot timpul căuta nod în papură. Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urate – a dezvăluit Tania Budi, potrivit cancan.ro.

Vedeta a mai spus că din cauza celor petrecute în copilărie, a devenit o persoană timidă, cu frică de oameni:

A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…


Citeşte şi: Laura Cosoi și familia, în concediu în Bulgaria. „Acum câțiva ani n-aș fi venit aici!”. De ce a ales actrița această destinație acum

Citeşte şi: Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Citeşte şi: Ce cadou i-a făcut George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei. „Nu am primit în viața mea așa ceva!”

Citeşte şi: Gina Pistol, surpriză inedită de ziua de naștere a lui Smiley. Artistul a împlinit 39 de ani

Tania Budi și-a făcut primele operații estetice la 53 de ani

Până în urmă cu un an, pe când avea 53 de ani, Tania nu a apelat la ajutorul intervențiilor chirurgicale. Vedeta a luat decizia de a-și schimba vizibil înfățișarea și așa ajuns pe mâna medicilor esteticieni.

Tania Budi, despre traumele din copilărie: "Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni"

Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit.

L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a declarat Tania Budi, acum câteva luni, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!