Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre: „Îmi traumatizează copiii și mă agresează verbal!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 17:12

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) continuă și acum, la trei ani după decizia celor doi de a se separa. Claudia și Gabi au doi băieți – Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

Cântăreața aduce acum acuze dure mamei lui Gabi Bădălău, despre care spune că îi face viața un coșmar. Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care spune cum copii ei au fost nevoiți să asiste la diverse episoade de jigniri din partea bunicii paterne. 

Doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și la un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri.  

Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.  

O bunica a copiilor mei care mă face ”zdreanță” și mă da “dr…” de față cu cei mici, care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic.    

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre: "Îmi traumatizează copiii și mă agresează verbal!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic.   

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate desparți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea.

Doi copii care trăiesc în teroare emoțională. – a transmis Claudia, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cum se menține vedeta într-o formă fizică de excepție

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citeşte şi: Surprize în noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Ce vedetă cu frică de apă și înălțime, care nu știe să înoate va participa

Nu stiu ce se întâmpla cu legile în țara noastră, căci în alta țară, nimeni n-ar fi permis așa ceva, dar sunt mereu cu speranță că nu toată lumea e coruptă și cumpărată.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună “valea” , li se transmite să-mi spună că sunt urâtă, că sunt cea mai rea mamă, să nu mai vina la mine și să rămână la ei.

Este peste orice limita și lipsă de inimă să te joci cu sufletul unor copii atât de buni.  – a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!