Surprize în noul sezon „Splash! Vedete la apă”. Ce vedetă cu frică de apă și înălțime, care nu știe să înoate va participa

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 17:57

Noul sezon „Splash! Vedete la apă” vine cu surprize mari pentru telespectatori.

Modelul Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, a răspuns provocării Splash! Vedete la apă cu toate că nu ştie să înoate şi are o teamă foarte mare de apă şi de înălţime.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic (…). Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar, vreau și mai mult de la mine. (…). Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, a declarat Andreea Bododel.

Andreea Bododel a fost susținută de fiul ei, dar și de câțiva apropiați în seara competiției, iar emoțiile ei au fost atât de mari, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. La antrenamentele desfășurate la bazinul olimpic de la Bacău, bruneta a fost perseverentă și a ținut cont de sfaturile celor trei antrenori.

Surprize în noul sezon "Spalsh! Vedete la apă". Ce vedetă cu frică de apă și înălțime, care nu știe să înoate va participaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1, are loc premiera celui mai nou sezon Splash! Vedete la apă”, iar telespectatorii vor putea descoperi pe ce platformă s-a oprit și ce săritură a executat Andreea.

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare dramă a vieții ei: „Cancerul mi-a dat angoase legate de moarte!”

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

Salturile, poveștile nespuse, dar și fobiile concurenților vor putea fi urmărite în cadrul celui mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“ din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!