Nadir a devenit tată pentru a doua oară

De Mădălina Manole pe
Nadir a devenit tată pentru a doua oară. Iubita îndrăgitului artist a adus pe lume un băiețel, iar Nadir le-a făcut deja cunoștință fanilor cu bebelușul.

Nadir Tamuz a devenit tată prima oară în urmă cu doi ani. Fetița artistului va avea acum un frățior pe care-l va numi Azar, însă părinții se gândesc și la un nume românesc:

Nadir - tata

 „Vreau să fac un anunţ: atenţie Borcea, vin după tine! Lăsaţi-ne să ne pregătim! Ne apucăm de băut! A fost frumos. Aşteptam, nu mai venea, până la urmă şi-a luat curaj şi a dat ochii cu mine. I-a fost un pic ruşine. A zis că iese săptămâna trecută, dar… Am asistat să nu plece. Mi-a plăcut, am făcut 100 de poze, abia aşteptam să am şi un băiat, acum să mai vedem dacă continuăm. N-am ce să mai fac! Cred că închid aici socotelile. Este voinic, are trei kilograme 400, nu e nici mic, nici mare. Areo vre 52, 53 de centimetri. Azar înseamnă mai multe. La noi aşa e, un singur nume cu 100 de semnificaţii. Cred că şi Alexandru îl va chema.  Mama e bine, da, aşteaptă sarcina a treia. O să dorm în rezervă”, – a declarat Nadir la Antena Stars.

Citește și – Kinga Sebestyen, probleme de sănătate: “Pot rămâne fără vedere sau auz”

Citește și – Roxana Ionescu s-a mutat în Timișoara, alături de iubitul său

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro