Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu și cu ce se ocupă tânăra

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 15:09

Mugur Mihăescu are o fiică ce a luat ce a fost mai bun de la el, care este foarte inteligentă și își croiește o carieră în Marea Britanie.

Mugur Mihăescu a devenit celebru când avea 22 de ani, în cadrul proiectului de comedie „Vacanța Mare”. Scria textele împreună cu Radu Pietreanu, colegul său de pe platou, iar succesul care a urmat a fost imens, publicul român fiind cucerit de viețile personajelor comice din Sadova.

Deși Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de afaceri din România, puțini oameni știu cum arată fiica lui, Ivona. Ea este o femeie în toată firea, care a vrut o carieră departe de România și i-a reușit.

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu și cu ce se ocupă tânăra

Ivona Mihăescu este foarte activă pe rețelele de social media, unde își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Ea publică și poze cu tatăl său, iar asemănarea dintre ei este incontestabilă. Ivona trăiește astăzi în Marea Britanie, având o pasiune pentru limbile străine, conform Antena 1.

Citește și: Alexandra Stan, întrebată de câte ori pe săptămână face dragoste. Ce a răspuns artista

Citește și: Cine este tatăl lui Cătălin Botezatu și de ce nu se înțelege cu el

Citește și: Cine va fi marele câștigător Survivor România 2022. Ce prezic cotele de la casele de pariuri

Citește și: Cum a reușit Anna Lesko să-și țină sarcina ascunsă timp de șapte luni

Charismaticul Mugur Mihăescu a vorbit despre educația fiicei sale și despre ce așteptări are de la ea, potrivit Click: „Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită”.

Actorul crede că valența Ivonei pentru limbile străine este o moștenire lăsată de el. „Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine”, a povestit Mugur Mihăescu. „Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”.

Totodată, el a spus că nu ia interzis vreodată ceva Ivonei: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: «Nu face rău!». Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!