Misha, despre relația cu Connect-R: „Ne vedem zilnic. A mai rămas peste noapte”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 14:53
Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu trei ani, însă cei doi au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună, pe nume Maya, în vârstă de 5 ani.

Misha și Connect-R sunt părinți model pentru fiica lor, chiar dacă aceștia nu mai sunt legați de acte. Cei doi au plecat și în vacanțe împreună și petrec foarte mult timp alături de micuță. Pentru că zvonurile despre o eventuală împăcare au început să circule, artista s-a decis să spună lucrilor pe nume și să facă lumină în cazul împăcării dintre ea și Connect-R: „Eu sunt foarte prinsă cu ceea ce fac, pe plan profesional şi nu am timp să mă gândesc la alte lucruri. Noi nu am luat această decizie de a ne separa din cauza acestor probleme, din cauza depresiei postnatale. Ele au venit mai târziu, nu au mai mers lucrurile aşa cum trebuie. Mă bucur că am luat această decizie la momentul potrivit, pentru că acum avem o relaţie super ok de prietenie. Sunt multe cupluri care ajung la ură şi nu e ok. Copilul ajunge să sufere cel mai mult.” 

„Ne vedem zilnic. Relu vine zilnic şi o vede pe Maya. Tatăl ei era şi înainte plecat la concerte şi nu a fost o ruptură aşa mare. Nu am luat în calcul o împăcare. Momentan suntem ok. Au mai fost cazuri în care Maya şi-a dorit foarte mult să doarmă cu tatăl ei şi a mai rămas peste noapte”, – a dezvăluit Misha conform spynews.ro.

Vezi imagini cu Misha și Connect-R în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter