Mircea Badea, dialog acid cu un polițist care nu purta mască: „O să-l sun pe Raed Arafat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 ianuarie 2022, 12:55

Mircea Badea a povestit recent cum a fost oprit în trafic de un polițist care nu purta mască de protecție împotriva SARS-CoV-2. Prezentatorul spune că, în urmă cu câteva zile, în timp ce se îndrepta spre casă după terminarea filmărilor pentru emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, a fost urmărit preț de câteva secunde și orpit de o mașină de poliție, cu semnalele acustice și luminoase pornite. Polițistul care venise să-I ceară actele la control nu purta mască de protecție, iar Mircea Badea, care avea masca pusă, i-a reproșat acestuia că încalcă legea .

Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. […] M-am oprit. Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ”Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: ”Nu purtați mască”. El zice: ”Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: ”Nu purtați mască”. […] Eu aveam masca, polițistul nu.

Eu când plec de la serviciu, ca să nu zică nimeni că l-am infectat eu, îmi pun masca pe bot până la mașină. Și după aia nu o mai scot până acasă.

El continuă și zice: ”V-am oprit pentru că…”. Eu îi zic: ”Dacă vreți să țip, pot să țip. Nu purtați mască. Circulă o lege, cică pe stradă să pui masca pe față. Nu o aveți.” N-a mai știut ce să zică –  a povestit Mircea Badea, la Antena 3.

Citeşte şi: Gina Pistol a mărturisit că s-a îngrășat 27 kg în timpul sarcinii. Ce greutate are acum

Citeşte şi: Beatrice Olaru, câștigătoarea de la Exatlon, așteaptă cel de-al doilea copil la 10 luni după prima naștere

Citeşte şi: Cum arată Andreea Ibacka nemachiată. „Când eram puștoaică, nu concepeam să ies din casă fără machiaj”

Citeşte şi: Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

Polițistul a ignorat complet remarca prezentatorului de televiziune și a continuat să-i ceară actele pentru a le verifica:

Zice: ”Dați-mi actele”. A început să se uite. Eu m-am oferit: ”Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: ”Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Zice: ”Asigurarea”. Eu îi zic: ”Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.” Păi zice: ”Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră, îi zic: ”Dacă vreți, vă dau un link.” Zice: ”Mă duc până la mașină și mă întorc –  a continuat Badea.

Când polițistul s-a întors la Badea, i-a spus acestuia adevăratul motiv pentru care îl oprise – să-l avertizeze că are un bec ars în partea din spate a mașinii.

Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”.„Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum?”, i-am spus. Mi-am promis, când mă mai oprește miliția, că o să-l sun pe Raed Arafat. Îi zic: ”Domnu secretar de stat, oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea – a încheiat Mircea Badea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!