Miley Cyrus, la plimbare cu noua sa iubită FOTO

De Oana Savin, pe
Nici nu a anunțat bine că va divorța de Liam Hemsworth, că Miley Cyrus se afișează peste tot cu noua sa iubită, Kaitlynn Carter. Zilele trecute, cele două au ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles, și par foarte fericite împreună.

Zvonurile separării lui Cyrus de Hemsworth au apărut la scurt timp după ce cântăreața a fost surprinsă de paparazzi sărutând-o pe Kaitlynn Carter. Imediat după apariția fotografiei în media, Miley a anunțat oficial că s-a despărțit de soțul ei, cu care se căsătorise în urmă cu doar opt luni.

În tot acest timp, deși artista apărea tot timpul fericită la brațul actorului, a declarat la un moment dat că este în continuare bisexuală. Totuși, atunci ea a precizat că îi este fidelă lui Liam și căsniciei lor. Nu a trecut mult până ce Cyrus să-și dea seama că mariajul ei nu are niciun viitor.

Acum, relația dintre Miley și Kaitlynn pare să fie una serioasă, întrucât cele două s-au mutat deja împreună, iar Carter a fost văzută purtând un inel pe care avea inscripționată litera M.

Miley Cyrus, la plimbare cu noua sa iubită FOTO

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Miley și noua ei iubită pe străzile din Los Angeles.

Sursă foto: Shutterstock, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!