Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, s-a logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 11:15
La un an de când a divorțat, Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, este pregătit din nou de căsătorie. Acesta a dezvăluit că i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale, Laura.

Mihai Onilă a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu patru ani. Fetița lui, Ioana, s-a stins din viață la vârsta de zece ani, din cauza unei boli nemiloase. La câțiva ani după această încercare grea, în plină pandemie de COVID-19, artistul a anunțat că el și soția lui, Adriana, vor divorța.

Mihai Onilă, cerere în căsătorie neconvențională

Acum, fostul solist al trupei Axxa iubește din nou și are planuri mari alături de femeia care i-a readus zâmbetul pe buze. Mihai Onilă a povestit la Antena Stars că i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. De fapt, aceasta și l-a ales singură, după cum a mărturisit artistul. Iar cererea în căsătorie a avut loc într-un mod mai puțin tradițional… în pat.

Noi oricum ne simțim bine împreună, deci totul a venit foarte natural. Noi vrem să ne căsătorim, nu suntem ca ceilalți. De abia suntem la faza de mutare, deci e mult prea complex să mutăm toată mobila. Le luăm pe rând”, au povestit cei doi, potrivit spynews.ro.

Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, s-a logodit

Alături de partenera lui de viață, Mihai Onilă a mai spus că se simte din nou pregătit să devină tată.

Citește și: Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Ce-a spus vedeta despre omul de afaceri

Cum a comentat CTP gestul scrimerei Ana Maria Popescu, care a refuzat să dea mâna cu ministrul sportului, Eduard Novak

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu – nimeni nu se aștepta

Cum a început povestea de dragoste dintre artist și iubita lui

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte.

În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion.

Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor! În ultimele 2 săptămâni am trecut și eu prin stările acuzate de oamenii care cred că au un virus, dar nu cred în această boală, cred că este cea mai mare minciună spusă vreodată omenirii”, declara Mihai Onilă pentru playtech.ro, în noiembrie 2020.

Despre Laura, artistul scria în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare: „Ea este suportul meu, este pământul din ghiveciul care se îngrijește de mine, în cazul asta eu sunt floarea ! Este Raiul în care eu trăiesc, este oglinda în care îmi oglindesc sufletul, cuvintele sunt sărace în a-mi exprima iubirea pentru ea! Te iubesc, viață și vreau să îmi petrec fiecare clipă a vieții alături de inima ta bună!”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!