După ce s-a întors din vacanţa cu fiul ei, Mihaela Rădulescu petrece alături de Dani Oţil într-o nouă vacanţă exotică

De Geo Berciu, pe

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanţă alături de fiul ei, Mihaela Rădulescu a plecat şi într-un concediu alături de Dani Oţil.

Trecerea dintre ani a prins-o pe Mihaela Rădulescu într-o destinaţie exotică, bucurându-se din plin de valuri, soare şi sporturi nautice. Şi dacă toată lumea s-ar fi aşteptat ca alături să-i fie iubitul, Dani Oţil, ei bine, „diva din Monaco” s-a bucurat de clipele relaxante alături de fiul ei şi de buna ei prietenă, Dana Budeanu, venită împreună cu cele două fetiţe. Explicaţia ei? „Nu amestecăm lucrurile….în capul copiilor. Niciodată”.
După ce s-a întors din vacanţa cu fiul ei, Mihaela Rădulescu petrece alături de Dani Oţil într-o nouă vacanţă exotică

Dani Oţil a avut parte însă de o recompensă pe măsură pentru înţelegerea de care a dat dovată. Proaspăt întoarsă din vacanţa alături de Ayan, Mihaela Rădulescu şi-a făcut din nou bagajele (sau nici nu şi le-a desfăcut?) pentru a petrece câteva zile alături de partenerul cu care este de peste cinci ani. Pe lângă o fotografie în care se disting siluetele lor, Mihaela a ţinut să le transmită prietenilor de pe contul ei de socializare: „Lipsesc motivat. Vin sambata cu scutirea:))) Hakuna matata!”. Chiar dacă nu a dezvăluit locul unde îşi petrec vacanţa, acesta este unul exotic, unde se pot practica sporturile extreme atât de dragi lui Dani, putând fi chiar Kenya, cum sugerează câţiva prieteni, dar şi mesajul („hakuna matat” se traduce în limba swahili „fără griji”).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!