Mihaela Rădulescu, acces de furie la tribunal. Vezi de ce a fost citată ca martor

De Geo Berciu, pe

Mihaela Rădulescu a apărut astăzi în cadrul unui proces, în care este implicată buna ei prietenă, Dana Budeanu, şi fostul soţ al acesteia, Radu Budeanu.

Mihaela Rădulescu a fost la Judecătoria Sectorului 1 în calitate de martor în procesul de divorţ al soţilor Budeanu.
Mihaela Rădulescu, acces de furie la tribunal. Vezi de ce a fost citată ca martor
La plecare, vedeta a fost protagonista unui incident: deranjată de insistenţele presei, ea a agresat un cameraman. În urmă puţin timp, vedeta de televiziune a scris pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte despre incidentul de la judecătorie, încercând să explice ieşirea nervoasă.
Mihaela Rădulescu, acces de furie la tribunal. Vezi de ce a fost citată ca martor

„Am fost martor intr-un proces. De partea Danei Budeanu, mama acestor 2 fetite care sunt o prelungire a familiei mele si pe care Ayan le adora ca pe niste surori. In coltul advers, Radu Budeanu (…).

Stiti, asa fac barbatii ca el, ameninta, santajeaza, mint, deh, daca tot au experienta… Si, uite-asa, mai o minciuna, mai un santaj, banii negri vin…. si se duc la prostituate buzate, nicidecum la copii. . Ne aflam la tribunal pentru ca dl Budeanu, aflat bine-merci in vacanta, nu vrea sa-i dea Danei procura necesara pentru ca acesti copii ai nostri sa-si petreaca vacanta impreuna, asa cum s-a intamplat, an de an, vreme de 10 ani. Barbatul roman, mai ales unul care a facut ceva avere doar din scandaluri si distrus vieti, parca nu mai are cohones decat daca e smecher, daca face rau si daca isi pierde ratiunea. Pe mine ma distreaza senzatia lui ca-mi face rau sau ca ma sperie. O prietenie ca cea dintre mine si Dana, o relatie atat de speciala cum e cea dintre copiii nostri.., ei bine, Radu, astea nu se impiedica de un ciot. Nici daca-l ai in pantaloni sau on line:)))). Ador barbatii lipsiti de scrupule :)))) si iar mi-aduc aminte ca pe dansatorul prost si coa…ele-l incomodeaza, vorba lu’ bunica-miu.
Copiii nostri dragi…., doar ei conteaza, pentru parintii intregi la minte…”, a  scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!