Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 06 noiembrie 2020, 15:57

Cântărețul și compozitorul Marius Moga (37 de ani) trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Lăpuște (25 de ani), fost reporter Pro TV.

Cuplul are împreună o fiică, Maria, căreia ambii își doresc ca, în viitorul apropiat, să-i poată dărui o surioară sau un frățior.

Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului

Recent, familia s-a mutat în afara Bucureștiului. „Suntem la pădure, Cernica. Acum sunt în bucătărie, m-ați prins în bucătărie.

Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului

[Bucătăria] este pe gustul meu. E toată colorată, așa mi-am dorit. E o bucătărie deschisă, este foarte luminată, însă astăzi vremea nu ține cu noi. (…)

Din februarie ne-am mutat la casă, fix înainte de pandemie. A făcut totul mult mai ușor, mult mai simplu. Ne-am adaptat încet, încet. Ne-am descoperit tot felul de pasiuni.

Spre exemplu, eu mi-am găsit o pasiune pentru plante. Sunt înconjurată de plante. Chiar și în bucătărie. Îmi place să plantez foarte mult. (…)

Grădina este mare. Casa este construită de așa natură încât nu ai acces la toată curtea din orice colț al casei. Fiecare colț al casei este cu partea lui de curte, cum ar veni.

În curtea din spate stăm cel mai des”, a mărturisit Bianca, pentru Vorbește Lumea.

Deși au mulți vecini, Bianca a mărturisit că nu mulți dintre aceștia au copii mici, motiv pentru care fiica lor nu prea are prieteni de joacă.

„Acum așteptăm de la Andrei, de la Smiley, un bebe. Suntem vecini, în rest nu. Prietenii noștri mai vin pe la noi pentru că ne permite curtea să facem grătare.”

Cuplul s-a cununat civil în vara anului 2015. „Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La București a fost.

A fost, de fapt, o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie și încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte, la scurt timp după ce ea și artistul și-au confirmat relația.

Foto: Instagram

Citește și:

Olimpia Melinte, noi detalii despre a doua sarcină: „Ar trebui să nasc în aprilie”

Cadoul inedit pe care Kanye West i l-a oferit lui Kim Kardashian de ziua ei

Karlie Kloss este însărcinată cu primul ei copil! În octombrie a aniversat doi ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!