Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 16:51

Marian Godină (35 de ani) și soția sa, Georgiana (29 de ani) vor deveni părinți pentru prima oară.  Celebrul polițist a făcut marele anunț în mediul online, postând pe profilul său de Facebook următorul mesaj:

Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și ne-a rezolvat el.

În dreptul acestor cuvinte, Godină publicat o fotografie haioasă cu o pereche de cătușe, un inel de logodnă și o suzetă. În aceeași manieră umoristică, Marian Godină a mai spus că își dorește ca fetița să semene cu soția lui. Georgiana Godină este mereu complimentată pentru frumusețea ei când polițistul postează poze cu ea pe rețelele de socialziare.

Citeşte şi: Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

Citeşte şi: Cum a rezolvat Elena Lasconi problema facturilor mari la gaze și curent în Câmpulung Muscel

Citeşte şi: Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

Citeşte şi: Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

Anunțul lui Godină a adunat rapid câteva zeci de mii de aprecieri din partea celor care îl urmăresc în mediul online și multe, multe felicitări și mesaje frumoase. Printre cei care l-au felicitat s-au numărat și unii artiști sau diverse persoanlități din jurnalism și politică.

Felicitări!!! Sarcină ușoară, Georgiana. Sănătate multa ție și minunii ce o porți în pântece. Mariane, ți-ai asigurat iubirea pe viață la 2 gagici.

Felicitări! Să fie într-un ceas bun! Pregătește pușca! Din doi frumoși va ieși o super frumoasă. Și uite așa mai uităm și noi de prețul la curent și gaze.

Felicitări! Nu contează ce este, sănătos și norocos să fie, vine și al doilea cum o să vrea Dumnezeu. Așa o veste pentru început de an bucură pe oricine. Te rog să ai grijă de mama și de prunc, știu că pot conta pe ține. Să fiți binecuvântați!

Oricum nu prea dormeai noaptea. Eh, ce să vezi? Acum n-o să mai dormi nici ziua. Felicitări!

Cred că este cea mai așteptată veste pe aici. Felicitări! Să fie sănătoasă și să vă bucurați împreună de multe momente fericite!

Felicitari! Creștere ușoară și sănătate tuturor! Acum un motiv în plus sa mergi la poligon mai des! – sunt câteva dintre miile de comentarii lăsate de internauți în dreptul postării lui Godină.

Marian și Georgiana s-au cătătorit pe 19 mai 2018. Nașii celor doi au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia și soția lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!