Marcela Fota, viața din spatele scenei: „Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 17:30

Marcela Fota vorbește pentru prima dată despre viața ei alături de fiul și iubitul ei, după drama prin care a fost nevoită să treacă atunci când și-a pierdut soțul.

Marcela Fota, frumoasa și cunoscuta cântăreață de muzică populară, ne povestește prin câte a trebuit să treacă după ce și-a refacut viața alături de iubitul ei, un bărbat mai tânăr cu 22 de ani.

Marcel Fota face dezvăluiri despre relația cu fiul preadolescent și viața din spatele scenei

Marcela Fota dezvăluie, într-un interviu în exclusivitate pentru UNICA.RO, cum a reușit să treacă peste răutățile apărute, după ce și-a făcut publică noua relație de iubire. De asemenea, își aduce aminte de copilăria ei petrecută alături de frații ei, de cum a știut de la 12 ani că vrea să facă muzică și aflăm secretul tinereții ei. Cunoscuta cântăreață își amintește cum a reușit să treacă peste drama vieții, moartea soțului, și ce a determinat-o să meargă mai departe. În vârstă de 45 de ani, Marcela Fota ne vorbește și despre relația cu fiul ei David, despre ce nu ar face niciodată și aflăm că, atunci când este acasă, îi place să gătească și să calce rufe.

Ai trecut printr-un moment foarte greu, moartea soțului. Unde ai găsit puterea să mergi mai departe?

Puterea de a merge mai departe a fost acceptarea. Acesta a fost primul pas, apoi a fost conștientizarea că sunt unicul răspunzător pentru băiatul meu. Pentru zâmbetul și fericirea lui am luptat chiar și cu mine. Indiferent ce sentimente și ce trăiri  m-au încercat, el a văzut doar zâmbet pe fața mea.

Cum se menține Marcela Fota la 45 de ani: “Nu i-am permis copilului din mine să se maturizeze”

Care este secretul tinereții tale? Arăți că la 25 de ani, cum faci?

Primul factor cred că este starea mea de spirit, sunt o fire foarte copilăroasa, încă nu i-am permis copilului din mine să se maturizeze. Apoi este timpul meu pentru  mine, pe care nu îl „sar” niciodată.

Ce-ți plăcea să faci când erai copil?

– Să cânt și să mă joc cu frații mei.

Marcela Fota, viața din spatele scenei: "Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu" / Exclusiv
Marcela Fota în copilărie. Sursă foto: Arhivă personală

Când aveai nevoie de sfaturi la cine te duceai, la mama sau la tata?

De regulă la mama, dar având frați mai mari găseam mai potrivit să le cer sfaturi lor. Și în momentul de față fac asta, Mariana este prima care îmi vine în ajutor.

“Prima mea pereche de blugi a fost cumpărată de fratele meu”

Știu că fratelui tău i s-a întamplat o tragedie. Acum, dacă ar fi să-ți aduci aminte numai momentele bune, care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu cu el?

Eram o familie unită, am amintiri doar frumoase cu el. Una dintre acestea este că prima mea pereche de blugi a fost cumpărată de el, din primul lui salariu. Știa că îmi doream foarte mult o pereche de blugi, părinții nu ne puteau cumpăra, atunci a hotărât el să îmi facă acea bucurie.

Ce relație are cu sora ei, Mariana Ionescu Căpătănescu: “Este omul care stă în spatele tău, îți arată drumul bun”

Cum a fost să fii sora mai mică a Marianei Ionescu Căpitănescu? Ce ai învățat de la sora ta? Vă iubeați, vă mai băteați?

V-am zis că am fost și suntem o familie unită, deci ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Mereu am spus că m-am considerat un om norocos, pentru că m-am născut în aceeași familie cu ea. Este omul care stă în spatele tău, îți arată drumul bun, dar în același timp te lasă să iei propriile decizii.

“Pe la 12 ani am știut exact că voi cânta”

Ai vrut dintotdeauna să cânți sau vroiai să devii cu totul altceva?

Pe la 12 ani am știut exact că voi cânta. Mai micuță fiind nu știam exact ce voi face, dar am simțit întotdeauna că Dumnezeu o să aibă grijă de mine și o să am o viață frumoasă, am avut acest sentiment de când am început eu să conștientizez ce înseamnă viața.

Ce-ți mai amintești din perioada școlii? Erai rebelă, timidă?

Am fost un copil rebel, un elev rebel și un adult rebel. Dacă ai sta de vorbă cu Mariana ți-ar spune că și acum sunt destul se răsfățată.

Marcela Fota, viața din spatele scenei: "Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu" / Exclusiv
Marcela Fota în liceu. Sursă foto: Arhivă personală

Care a fost relația cu verișoara Claudia Ghițulescu? Cum vă distrați împreună?

Nu mai știu să reproduc momentele noastre de distracție, era suficient să fiu cu Claudia, ne amuza chiar și o simplă privire. Și în momentul de față este la fel. Găsim ceva haios în orice întâmplare.

Citeşte și: Claudia Ghițulescu, dezvăluiri la trei ani după ce a fost înșelată de soț: „Am înțeles abia acum!”

Care este cea mai importantă calitate a ta și cel mai mare defect?

Lucrul pe care îl spun de fiecare dată când mă închin la Dumnezeu este să îi mulțumesc pentru că mi-a lăsat un suflet curat, lipsit de ură și răutate. Asta cred că este ce a mai mare calitate a mea. Defect nu știu, sunt un om narcisist, îmi place de mine.

Cum este Marcela Fota ca mamă: “L-am întrebat pe David ce ar schimba la mine și mi-a zis că absolut nimic”

Cum ești ca mamă? Îl lași pe fiul tău mai liber, ești mai severă?

Ai atins cel mai sensibil punct al meu, sunt o mamă bună. La un moment dat l-am întrebat pe David ce ar schimba la mine și mi-a zis că sunt cea mai bună mamă și că nu ar schimba absolut nimic. Mi-a dat Dumnezeu un copil foarte bun, este foarte ascultător, foarte realist și foarte iubitor, merită să îi fac toate poftele deci încă nu știe ce înseamnă NU.

Marcela Fota, despre cele mai grele momente: “Singura modalitate cu care am reușit să le depășesc a fost ancorarea la realitate”

Care a fost cel mai greu moment din viața ta?

Ca orice om am avut parte de bucurii, dar și de multe necazuri, pentru mine singura modalitate cu care am reușit să depășesc fiecare moment greu a fost conștientizarea și ancorarea la realitate. În momentul în care viața mi-a dat fiecare dintre aceste lovituri, că am avut mai multe, mi-am pus niște întrebări, cine mă ridică, cine muncește pentru mine și băiatul meu, ce pot eu face să schimb acea „întâmplare”.

Răspunsul pe care l-am primit de fiecare dată a fost că eu trebuie să mă ridic, să muncesc, să învăț din nou să râd, să îi arăt băiatului meu că orice lovitură pe care o primești în viată trebuie să înveți să o depășeșți. Trebuia și trebuie să îi arăt băiatului meu că viața este frumoasă și merită din plin să o trăiești.

Fața nevăzută a Marcelei Fota: “Când sunt acasă îmi place să calc și să gătesc”

Ce nu știe lumea despre tine? Ai vreun hobby, pescuiești, croșetezi, colecționezi ceva?

Hobby-ul și pasiunea mea sunt cântecul, am avut norocul ca din hobby-ul meu să fac o meserie și pentru asta mă consider un om foarte norocos și ales de Dumnezeu.  În timpul liber îmi place mult să călătoresc iar când sunt acasă îmi place să calc și să gătesc.

Ce nu ai face niciodată în viața ta?

Nu aș face rău, cu intenție, niciodată în viață.  Poate involuntar faptele și deciziile mele au mai deranjat anumite persoane, dar voit nu am făcut și nici nu aș face vreun rău vreodată.

Ai făcut compromisuri în viață? Dacă da, care a fost cel mai greu?

Singurul „compromis”, nu știu dacă este compromis, este faptul că uneori, pentru a ajunge să îmi fac meseria, am plecat de lângă David. Dar apoi cum am avut ocazia am recuperat fiecare minut în care am stat separați.

După o perioadă mai grea, cum îți găsești echilibrul?

Echilibrul meu este David. Petrec pe cât de mult timp pot împreună cu el și mă bucură faptul că, deși este aproape adolescent, încă îi face plăcere să stea cu mine. În ultimul timp am fost în foarte multe vacanțe, în  câteva am fost doar noi doi, ne place foarte mult să călătorim amândoi. Are aceleași plăceri că și mine, plimbări, cumpărături și restaurante bune. 

Marcela Fota, viața din spatele scenei: "Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu" / Exclusiv
Marcela Fota și fiul ei, David. Sursă foto: Arhivă personală

Ce spune Marcel Fota despre iubitul ei: “Clădesc fericire pentru mine și pentru David”

Ai un iubit mai tânăr și ești fericită. Cum a reușit să-ți cucerească inima? Trecuseși printr-o dramă.

Mi-am dat seama că prioritatea mea este fericirea mea și a băiatului meu, iar eu asta fac. Clădesc fericire pentru mine și pentru David.

Citeşte și: Marcela Fota are o nouă relație, la doi ani după moartea soțului. „Viața are cursul ei!

Marcela Fota, viața din spatele scenei: "Clădesc fericire pentru mine și băiatul meu" / Exclusiv
Marcela Fota și iubitul. Sursă foto: captură Instagram/Gorjonline

Când a încetat să-ți mai pese de ce scrie presa?

Unul dintre principiile mele de viață era „nu face rău, pentru că la un moment dat se va întoarce”.  În momentul în care a început presa să scrie despre mine am fost șocată. Știam că nu făcusem nici un rău nimănui și nu înțelegeam care este motivul pentru care sunt atacată, unde și cu ce greșisem.

A fost o perioadă în care am fost afectată apoi când am văzut cu câtă ușurință presa mă denigra iar unele persoane le „săreau” în ajutor m-am gândit: cine sunt „ei” să „merite” suferința mea? Și așa a început împăcarea, mi-am dat seama sunt singura care trebuie să facă ceva pentru fericirea mea, atunci am hotărât să NU îmi mai pese.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter