Marcela Fota are o nouă relație, la doi ani după moartea soțului. „Viața are cursul ei!”

De Unica.ro, pe

Marcela Fota (45 de ani) iubește din nou. Cântăreața de muzică populară are o nouă relație, la doi ani după pierderea soțului. Soțul Marcelei s-a stins din viață în 2020, în urma unui infarct, la vârsta de 47 de ani. Din căsnicia celor doi, a rezultat un fiu, David, de 13 ani.

Marcela Fota a dezvăluit în cadrul emisiunii “Acces Direct” că moartea fulgerătoare a soțului ei a fost o lecție, dar viața merge înainte și acum ea și-a refăcut viața amoroasă.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.

Indiferent de ce aș face eu în această viață nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă – a spus Marcela Fota, potrivit cancan.ro.

Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață la câteva zile după Crăciun, pe 28 decembrie 2020.

Marcela Fota are o nouă relație, la doi ani după moartea soțului. "Viața are cursul ei!"

Mă simțeam cel mai norocos om de pe acest pământ și conștientizam cât de iubită sunt de Dumnezeu. A trecut Crăciunul, am avut un an extraordinar de frumos pe care l-am petrecut în familie.

În fiecare seară am avut organizat la un membru al familiei. În seara de 24 am fost la sora mea, după care ziua următoare am fost la fratele lui acasă și pe 27 seara am organizat la noi acasă o masă.

A fost ultima noapte pe care a petrecut-o acasă – a dezvăluit cântăreața, în emisiunea “Teo Show”.

Citeşte şi: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citeşte şi: Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit. Cine este noul iubit al solistei

Citeşte şi: George Buhnici, jigniri la adresa unei femei supraponderale, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?”

Citeşte şi: Secretele lui Denise Rifai pentru o siluetă de invidiat. Ce nu mănâncă niciodată. „Nu glumesc, nu există!”

Cântăreața a mai spus că soțul ei era sănătos, ba chiar făcuse ultimul control medical cu 20 de zile înainte de deces.

În niciun caz nu mi-am imaginat că va fi ce a fost de fapt. Nici n-am luat în calcul această variantă. Era un om perfect sănătos. Era un om care nu sărea peste o vizită la medic. El nu consuma alcool, nu fuma, nu a băut cafea. Pe 8 decembrie a fost ultimul control medical.

Pur și simplu era hipertensiv, dar nu era un caz de luat în evidență. Nu știm exact… Dacă ar fi fost o problema de care noi să știm, în niciun caz nu îl lăsam așa – a adăugat artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!