George Buhnici, jigniri la adresa unei femei supraponderale, „mai săracă” decât el, care mânca o merdenea. „Ți s-a făcut fomiță?”

De Unica.ro, pe

George Buhnici este de câteva săptămâni în atenția presei după ce a făcut o serie de declarații jignitoare la adresa femeilor. Amintim că la jumătatea lunii iulie, fostul prezentator de televiziune a spus, în timp ce se alfa în Constanța, la festivalul Neversea, că este sătul să vadă pe plajă femei cu celulită și vergeturi. Tot atunci, Buhnici s-a declarat mândru de soția sa, precizând că arată “ca o minoră”.

Dar acesta nu este primul derapaj al vloggerului. În 2021, în podcastul găzduit de DJ Gojira pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii”, Buhnici a recunoscut că are obiceiul de a se uita la oameni și de “a-și imagina lucruri”, făcând câteva afirmații jignitoare la adresa unei doamne “mai săracă” decât el pe care a văzut-o în fața unui magazin mâncând o merdenea.

Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală, Ce simți când vezi o femeie care a ieșit de la muncă, care este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea în fața unui magazin? – a spus Buhnici.

Citeşte şi: Cum i se spunea Andreei Marin la începutul carierei. Vedeta a primit o poreclă de la jurnaliștii americani

Citeşte şi: Dan Capatos, mesaj tranșant pentru George Buhnici. „E halucinant!”

Citeşte şi: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Citeşte şi: BCR renunță la parteneriatul cu George Buhnici, după declarațiile scandaloase. „Respingem sexismul și discriminarea!”

Gojira a răspuns – “Nimic”, iar apoi Buhnici a continuat în aceeași manieră jignitoare:

Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta.

Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!