BCR renunță la parteneriatul cu George Buhnici, după declarațiile scandaloase. „Respingem sexismul și discriminarea!”

De Unica.ro, pe

Banca Comercială Română a decis să renunțe la parteneriatul cu George Buhnici, în urma declarațiilor scandaloase sexiste făcute la începutul săptămânii.

Adevărul simplu spus este că am așteptat în ultimele zile poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului. Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită – au transmis reprezentanții BCR, la solicitarea publicației Libertatea de a lua o poziție publică cu privire la maniera în care valorile instituției se reflectă în declarațiile fostului prezentator de televiziune.

Citeşte şi: Alexandra Duli de la Survivor România 2022, într-o ipostază provocatoare pe Instagram. Cum s-a fotografiat tânăra

Citeşte și: Secretul Danei Sota pentru a arăta impecabil la 59 de ani. „Eu am inventat metoda!”

Citeşte şi: Anca Serea a ajuns la psiholog. „A fost decizia mea!” Ce se întâmplă cu vedeta

Citeşte şi: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Declarațiile scandaloase ale lui Geirge Buhnici au mâhnit întreaga opinie publică. Vloggerul a criticat aspectul fizic al femeilor, spunând că nu vrea să mai vadă celulită și vergeturi când merge la plajă.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai? – a fost mesajul controversat al lui Buhnici.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!