Secretul Danei Sota pentru a arăta impecabil la 59 de ani. „Eu am inventat metoda!”

De Unica.ro, pe

Expertul în beauty Dana Sota a dezvăluit metodele la care ea apelează pentru a avea o formă fizică excelentă. În vârstă de 59 de ani, cea supranumită de cei din domeniu un „beauty guru” are câteva reguli simple și ușor de pus în practică pentru pe care le aplică zilnic. Dana Sota are un stil de viață sănătos, echilibrat, face mult sport, se odihnește corespunzător și se hidratează suficient.

Eu am inventat metoda asta Sota, n-o să intru în amănunte. D de la disciplină și S de la somn. Disciplină în absolut tot ce fac, indiferent că e vorba de alimentație, mișcare, distracție, absolut tot. Somnul pentru mine este absolut esențial, este ca apa. Fără apă și fără somn nu funcționez.

Am agendă cu ora de sport, programată acolo. Nu am cum să mă gândesc să nu mă duc la sport – a spus Dana Sota pentru ego.ro.

Pe lângă toate acestea, Dana Sota mai apelează, ocazional, și la detoxifiere. Dana povestea, în urmă cu câțiva ani, că a trecut printr-o experiență incredibilă de detox ayurvendic pe când a fost în Asia.

Când vine vorba despre sănătate și, implicit, nutriție, sunt mereu la curent cu tot ceea ce este nou și funcționează. Da, am grijă la ceea ce mănânc, știu cât de important este ca alimentul să fie HRANĂ, și nu doar calorii goale. Cu toate astea, simt ocazional să îmi curăț corpul de tot balastul și acumulările nefolositoare, pentru că acestea există, oricât m-aș strădui eu să mănânc sănatos.

Citeşte și: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: Cum a slabit Alina Laufer 12 kg. „Vreau să arăt bine!”

Citeşte şi: Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment adorat de toți copiii. „Nu înțelegeam ce se întâmplă!”

Citeşte şi: Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are un copil cu fiica lui vitregă. „Suntem pe Pământ pentru a ne reproduce!”

În Asia, filozofia lor este cu totul alta decât cea vestică, iar detoxul implică atât curățarea colonului, ficatului, plămânilor – de fapt a fiecărui organ în parte, dar și detoxul emoțiilor: stresul, anxietatea, fricile sau orice alte sentimente negative.

Panchakarma este, în ayurveda (știința vieții), cea mai complexă detoxifiere a corpului, minții și spiritului, ajută la creșterea imunității și restaurarea echilibrului. Acest lucru se face prin diferite proceduri/terapii (masaje uscate sau cu ulei, drenaj limfatic, băi de plante, inhalații, colonoterapii, etc), dar și yoga și meditație. Totul este personalizat, după o consultație cu medicul specialist și, practic, se urmărește o resetare a organismului, o liniștire a minții. – a dezvăluit Dana, pentru Unica, în 2017.

Foto – Facebook

Secretul Danei Sota pentru a arăta impecabil la 59 de ani. "Eu am inventat metoda!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!