Cum i se spunea Andreei Marin la începutul carierei. Vedeta a primit o poreclă de la jurnaliștii americani

De Unica.ro, pe

Andreea Marin (47 de ani) este un etalon de eleganță pentru multe femei. Vedeta de televiziune preferă să-și aleagă singură ținutele vestimentare, fără a se lăsa ghidată de experți în modă și a declarat într-un interviu recent că nu a aprobat niciodată ideea de a exagera cu alegerea hainelor pe care le poartă la evenimentele publice.

Eu nici în ziua de astăzi nu am un stilist. Lucrez cu stiliști pentru anumite ședințe foto speciale, pentru pictoriale în reviste, dar nu pentru orice drum pe care îl fac în fiecare zi. Mi se pare o exagerare, care nu e necesară pur și simplu. Nu trebuie să ne îndepărtăm atât de mult de naturalețe, de firesc, de ceea ce suntem – a mărturisit Andreea, pentru impact.ro.

Andreea Marin a mai povestit că la începutul carierei sale, a trecut print-un episod memorabil când a fost trimisă în Statele Unite ale Americii pe post de corespondent special al premiilor Oscar. Vedeta nu avea atunci la dispoziție o garderobă variată, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru a-și demonstra profesionalismul. Andreea spune că a primit o poreclă pentru stilul vestimentar pe care îl aborda, ea fiind numită acolo drept “Lady in yellow” pentru că purta mereu un sacou galben.

Am fost reprezentantul televiziunii naționale -corespondent special la premiile Oscar și aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, “Lady in yellow” (n.r. doamna în galben). Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing, dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo – și-a amintit Andreea Marin.

Citeşte şi: Cum arată Denise Rifai fără machiaj. Rareori se afișează așa

Citeşte şi: Cristina Ich a fost abandonată de tatăl natural în copilărie. „L-am căutat acum câțiva ani”

Citeşte şi: Narcisa Suciu, operată de urgență după ce i s-a făcut brusc rău. „Intervenția a fost urâtă, a durat patru ore”

Citeşte şi: Soții Zelenski, criticați pentru apariția în Vogue. „Ucrainenii mor zilnic, iar ei pozează în revistă”

În perioada respectivă, Andreea Marin obișnuia să împrumute haine de la prieteni și rude și a explicat că nu  făcea acest lucru pentru că garderoba era una săracă, ci doar pentru amuzament, ca să pară mereu că se îmbracă mereu cu ceva nou.

Cum i se spunea Andreei Marin la începutul carierei. Vedeta a primit o poreclă de la jurnaliștii americani

Da, împrumutam lucruri de la prietene, mi se pare un obicei chiar simpatic. Și între surori ne împrumutam hainele și făceam schimb, căutam să schimbăm accesoriile, nu că aveam prea multe, pentru că nu erau vremurile, dar ca să pară ceva nou – a mai precizat vedeta de televiziune, pentru sursa citată mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!