Maia Morgenstern, apariție memorabilă într-un videoclip internațional: „Este o poveste reală de viață!”

De Unica.ro, pe

Maia Morgenstern a primit un nou rol într-un videoclip special, al unei soliste din România dar care este stabilită în Los Angeles, California.

Actrița, celebra atât în țara ei natală cât și la Hollywood, joacă rolul mamei eroinei principale interpretată de solista Airyen Vay. Interpreta vrea prin acest videoclip la piesă „Breathe” să transmită tinerilor un mesaj importatnt.  

În noul videoclip Airyen încurajează tinerii din toată lumea să-și facă vocea auzită. Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii mai ales cei care în prezent se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur.

Citeşte şi: Andrei Leonte și Play Orchestra, moment muzical special la Unica Urban Party

Personajul principal al videoclipului alături de Airyen este actrița Maia Morgenstern (59 de ani). Cu „Breathe”, Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzica pentru a transmite mesaje puternice. De data aceasta, cântăreața încurajează generațiile tinere să-și facă vocea auzită și să facă tot ce este necesar pentru a realiza o schimbare pozitivă în lume.

Maia Morgenstern, apariție memorabilă într-un videoclip internațional: "Este o poveste reală de viață!"

”În esență, această piesă este despre lupta pentru ceea ce este corect, indiferent de reacția celorlalți din jurul tău”.

“Breathe” îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teamă de a-i supăra pe ceilalți. Pentru a împărtăși mai bine mesajul puternic al acestei melodii, Airyen Vay a lucrat cu actrița Maia Morgenstern, care joacă rolul mamei solistei care se luptă cu fiica ei rebelă să nu se ducă să protesteze.

“Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii.. sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou… parcă e purtat de vânt spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare? Oare mai există o șansă, o cale de comunicare?

Citeşte şi: Apartamentul lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, disponibil pe Airbnb

Poate doar dragostea, încrederea mai poate salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem… Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest film, clip, este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce” spune Maia Morgenstern.

La rândul ei solista spune:

„Am scris refrenul acestui cântec acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică. Eram singură și nu știam ce să fac, așa că am început să cânt, ca să mă liniștesc. Inspirația pentru versuri a venit la începutul acestui an și așa s-a născut cântecul”.

Maia Morgenstern, apariție memorabilă într-un videoclip internațional: "Este o poveste reală de viață!"

„Breathe” se găsește acum pe toate platformele muzicale globale, inclusiv Apple Music, Spotify și Amazon Music. În plus, fanii pot viziona videoclipul muzical oficial „Breathe” direct pe YouTube. Poate cel mai ambițios proiect al ei de până acum, Airyen Vay speră că „Breathe” îi poate inspiră pe ascultători să aducă schimbări pozitive în lume.

„Breathe” a fost creat de o echipa impresionantă de oameni talentați, inclusiv versuri și muzică de Airyen Vay. Douglas Martung a produs cântecul, mixing engineer Derek Ali și master engineer Chris Gehringer. Airyen Vay este născută în Botoșani, România, și în prezent locuiește în Los Angeles, California. Clipul a fost filmat cu ajutorul celor de Loops Production și a fost filmat la Castel Film Studios în București. Ca tânără artistă pop/R&B ea a început deja să-și facă un nume cu single-uri de succes precum „SAY” (2019) și „Love Me Like You’re High” (2021). Airyen Vay nu se teme niciodată să-și folosească muzică pentru a vorbi despre problemele mondiale presante și teme de iubire, egalitate și pace interioară.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter