Mădălina Manole a lăsat un testament sentimental (Update)

De Diana Sorescu pe

Dezvăluire şoc aseară la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV. Invitat în platou, Petru Mircea, soţul regretatei Mădălina Manole, a prezentat în premieră o scrisoare – testament…

…lăsată de artistă înainte să moară.

Aseară, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, au ieşit la iveală noi probe în cazul sinuciderii Mădălinei Manole. Sătul de acuzaţiile pe care socrii i le aduc, Petru Mircea a decis să facă publică o coală A4, scrisă de cântăreaţă înainte de a recurge la necugetatul gest.

Documentul a fost prezentat şi la dosar, a trecut de expertiza grafologică, deci nu poate fi vorba de vreun fals. 
Pe parcursul „Happy Hour” Cătălin Măruţă a spicuit din scrisoare, urmând ca întregul conţinut să fie dezvăluit în emisiunea de astăzi, de la ora 17:45, la Pro TV.
Conform spuselor lui Petru Mircea, testamentul sentimental conţine ultimele dorinţe ale Mădălinei, gânduri către cei dragi, dar şi indicaţii precise legate de avere, casă, terenuri şi custodia copilului.

Update! În cadrul emisiunii „Happy Hour” de aseară, 7 septembrie, s-au făcut noi dezvăluiri în controversatul caz al sinuciderii Mădălinei Manole.

Cătălin Măruţă a citit prima parte din scrisoarea de adio lăsată de artistă, rânduri ce confirmă dorinţa neexplicabilă a Mădălinei de a încheia socotelile cu viaţa: „Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos suflet din lume, pe Puiu al meu, cel mai mare şi mininat dar, copilaşul nostru. Cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume. Frate drag, nepoţi dragi, multă lume în jurul meu cu sufletul curat. Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu toate acestea. Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi asta mă face să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea. Nimeni altcineva nu este vinovat de starea mea, doar eu”.

De asemenea, Petru Mircea, soţul artistei, a mărturisit că întâmplător a găsit şi un mesaj video în care Mădălina îşi ia adio de la cei dragi.

Materialul video urmează să fie difuzat zilele ce urmează.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro