Lora: “M-am măritat pentru că aveam nevoie de buletin de Bucureşti”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 ianuarie 2022, 15:45

Invitata lui Dan Negru la emisiunea „Te pui cu blondele?”, Lora a fost întrebată de o blondă cum s-a cunoscut cu soţul ei. Iată ce a spus despre relaţia ei şi motivul pentru care s-a căsătorit.
Lora, membră în juriul emisiunii “Next Star”, întrebată de o concurentă cum s-a cunoscut cu soţul ei, a recunoscut faptul că l-a remarcat pe partenerul ei încă de pe vremea când era într-o altă relaţie “Mi-a plăcut la el simţul umorului. Eram cu un tip care semăna cu Justin Timberlake şi mereu când ne vedea făcea mişto spunând daţi-vă că trece justin cu britney daţi-vă”.
Fosta concurentă de la “Te cunosc de undeva”, Lora, a mărturisit că şi-a unit destinul cu soţul ei, Dan Badea, pentru că avea nevoie de buletin de Bucureşti. Înainte de a-i lăsa pe toţi cu gura căscată, frumoasa cântăreţă a spus amuzată că glumeşte.
Ediţia de miercuri, 7 august, de la orele 20:30, la Antena 1, a celui mai longeviv show de televiziune, “Te pui cu blondele?”, se anunţă a fi o emisiune inedită, cu farse, dezvăluiri incendiare şi provocări, în care Dan Negru, campionul divertismentului, va avea grijă ca regulile “războiului” dintre blonde şi invitaţii săi să fie respectate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!