Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor au COVID-19. „Febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 februarie 2022, 13:51

Lili Sandu (42 de ani), logodnicul ei, Silviu Țolu (30 de ani), și fiul lor, Thomas Jay Cristian (1 an), au COVID-19. Actrița a făcut anunțul în mediul online.

Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor au COVID-19. „Febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap”

„Situația actuală: Pozitiv. A patra zi de COVID-19. Eu și Silviu suntem puțin mai bine azi, dar febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap, pentru că stă numai pe la 39. Când mă adun puțin o să vă povestesc”, a scris Lili Sandu la Insta Story.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În septembrie 2021, actrița s-a vaccinat anti-COVID-19 cu prima doză. „A fost ziua aia pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că […] sunt tot mai multe cazuri. Am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate, din partea lui”, a spus Lili la Insta Story.

Lili Sandu, Silviu Țolu și fiul lor au COVID-19. „Febra lui Tomi ne cam dă bătăi de cap”

„Nu este un story în care vă pun să vă vaccinați, Doamne ferește. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general, pentru că voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum. Nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, să plec din țară, era o întreagă corvoadă”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

Fiul lui Lili Sandu a împlinit un an! Thomas Jay este adorabil

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

„M-am speriat așa un pic, recunosc. M-am și documentat înainte. Sper să fie bine și Doamne-ajută, că na, te documentezi, dar tot Dumnezeu trebuie să te ajute, să te protejeze. Brandul de la care m-am vaccinat, dacă mi se întâmplă ceva, să dea naiba să mi se întâmple ceva, că vedeți voi…”, a mai spus.

„Să vă zic sincer, am avut niște emoții… Cred că nici la cezariană nu am avut atâta frică și atâtea emoții. Și în alea 10 minute de după. Parcă simțeam că mă ia un pic cu amețeală. Doamne, ce au băgat ăștia în noi, ne-au înfricoșat și mai rău. Hai că o să am certificat verde”, a încheiat actrița.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în 2019, în Istanbul, în ziua în care actrița a împlinit 40 de ani. Silviu a făcut pasul cel mare în Istanbul, pentru că acolo s-au cunoscut el și actrița.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu. Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, spunea Silviu Țolu în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!