Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu (42 de ani) a devenit mamă în vara anului 2020. Actrița a dat naștere unui fiu, Thomas Jay Cristian, care va împlini un an pe 10 august 2021. TJ este primul copil al actriței și al logodnicului ei, modelul Silviu Țolu (29 de ani).

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

Recent, în mediul online, alături de o fotografie în care-și ține fiul în brațe, Lili a vorbit despre depresia post-natală. „Se întâmplă să lipsesc cu zilele din social media, iar asta înseamnă că acest mic omuleț este într-o continuă transformare și are nevoie de toată atenția mea”, a început.

„Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat, pentru că-mi simt corpul extenuat sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de «feeling down», iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură.

Lili Sandu, despre depresia post-natală: „De câteva zile parcă ceva e schimbat…”

M-am tot gândit, încă de când am născut și [pentru că] am tot așteptat-o, pentru că era una din problemele majore post-partum, la depresia post-natală. Vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase”, a continuat.

„Dar, de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormonii încă nelalocul lor 😬 sau doar momentele în care mă reîntorc la mine.

P.S. Sunt momente în care mă uit la pozele cu TJ bebeluș și plââââng ca o prostănacă gândindu-mă unde naiba fuge timpul ăsta… parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el, așa cum este acum. #filădinjurnal #gândurilemele”, a încheiat Lili.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

După naștere, fiul lui Lili a avut nevoie de îngrijiri medicale

„A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos. Din păcate a avut un icter mai prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge.

Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe.

Acum este foarte bine. (…) 10 zile am stat în spital. A fost ținut la lampă. Două zile nu am putut să-l văd. Nu vreau să mă mai gândesc la momentele alea pentru că a fost un haos psihologic în capul meu. A fost destul de dificil”, mărturisea actrița în octombrie 2020, în emisiunea Vorbește Lumea.

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au cunoscut în Istanbul

Lili și Silviu sunt împreună de aproape cinci ani. Perechea s-a logodit în 2019, în ziua aniversării de 40 de ani a actriței. În trecut, cuplul a dezvăluit cum s-a cunoscut. „Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu.

Acolo ne-am cunoscut. Știam vag despre ea și lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Știam că fusese cântăreață și actriță. Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreți”, spunea Silviu în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!