Lidia Buble, prima vacanță alături de noul iubit. Perechea este în Ibiza

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:31

Revenită în România după încheierea filmărilor sezonului 4 Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei, Estera, Lidia Buble (28 de ani) a avut o reuniune de familie. Solista provine dintr-o familie numeroasă, având alți 10 frați și surori. Mai precis, cântăreața are 4 surori, Dana, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Lidia Buble, prima vacanță alături de noul iubit. Perechea este în Ibiza

„Se întâmplă foarte rar să ne întâlnim cu toții, așa că o să profit din plin”, mărturisea artista în august 2021, înainte de a ajunge la Deva, orașul ei natal. După timpul petrecut în familie, artista a plecat în vacanță alături de noul iubit. În prezent, perechea se află în Ibiza.

Lidia Buble, prima vacanță alături de noul iubit. Perechea este în Ibiza

De acolo, cântăreața a publicat mai multe imagini și videoclipuri pe Instagram. Printre acestea s-a numărat și o filmare în care bărbatul o hrănește. În feed, Lidia a postat de asemenea o fotografie cu ea, imagine în dreptul căreia a scris „A special one 🙈☀️🪐 (n.r. – tr. O persoană specială)”.

Cu doar câteva zile înainte de a pleca în vacanță, Lidia a postat la Insta Story două imagini. Într-una dintre ele apare umbra ei, iar în cealaltă pare a fi umbra unui bărbat. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Răzvan Simion, atac subtil la adresa Lidiei Buble? Ce a spus prezentatorul TV

În vara anului trecut, Lidia și prezentatorul TV Răzvan Simion (40 de ani) s-au despărțit, după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp de la divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de un an un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior.

Fostul cuplu continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Lidia a devenit cunoscută publicului în anul 2014, odată cu lansările pieselor Kamelia și Noi simțim la fel, alături de artistul Adrian Sînă (43 de ani). Ulterior, Lidia lansează alături de trupa Direcția 5 piesa Forever Love, urmată la scurt timp de melodia Le-am spus și fetelor, un alt hit de succes. Cel mai recent, artista a lansat single-urile Intens și Cu ochii ăia verzi.

Cântăreața a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”. Apoi, Lidia s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani. „Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață».

Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, dezvăluia Lidia în 2018. Înainte să-și înceapă cariera în muzică, Lidia a mărturisit că a lucrat într-o tipografie din Deva, dar și alături de tatăl ei, de profesie pastor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!