Lidia Buble a confirmat relația cu actorul Harlys Becerra: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 septembrie 2021, 14:44

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Lidia Buble a făcut primele declarații despre povestea ei de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cântăreața le-a mărturisit fanilor săi că este extrem de fericită alături de noul ei iubit.

Lidia Buble a confirmat relația cu actorul Harlys Becerra: „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Extrem de discretă cu viața ei personală, Lidia Buble nu a vrut să dea detalii despre modul în care a început relația cu Harlys Becerra, însă le-a dezvăluit urmăritorilor ei că se simte extrem de fericită și norocoasă să trăiască o astfel de poveste de dragoste. Și asta se vede și în fotografiile realizate în vacanțele pe care cei doi le-au petrecut împreună.

Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys Becerra), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.

Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi, a transmis Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Ce surori frumoase are Lidia Buble! Artista are 4 surori și 6 frați

Lidia Buble, prima vacanță alături de noul iubit. Perechea este în Ibiza

Lidia Buble, ținta unui val de critici în mediul online. „Ai arătat cine ești”

Actorul Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani, originar din Cuba, s-a remarcat în serialul „Vis a vis” de pe Netflix.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!