EXCLUSIV: Lia Bugnar, declarații după părăsirea competiției Asia Express

De Bianca Prangate pe

Lia Bugnar și Maria Buză au format una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express. Cele două au părăsit însă competiția, fiind a treia echipă eliminată.

Într-un interviu exclusiv pentru numărul de aprilie al revistei Unica, Lia Bugnar a povestit despre ce a însemnat pentru ea să participe la Asia Express alături de una dintre cele mai bune preietene ale ei, prin ce peripeții a trecut și ce a învățat din ele.

Lia a spus că nu a trecut prin întâmplări jenante în Asia Express, dar că s-a distrat de minune: „N-am trăit lucruri penibile acolo. E o țară cu oameni foarte de treabă, săraci și generoși. Ne-au primit în casele lor, ne-au așezat la masă. E amuzant aproape totul când plec la drum cu Maria, e un om născut să te facă să râzi. ”

Întrebată fiind dacă ea și Maria s-au certat cât au stat în Asia Express, Lia a zis: „Din cauza competiției niciodată. Am avut mici momente de cedat nervos pe la cazări, dar au durat cât un strănut”.

Dacă s-ar putea întoarce în timp să își dea un sfat la începutul competiției, când nu știa ce o va așteptat, Lia a spus că acesta ar fi: „Nu uita că e în primul rând o emisune de televiziune și abia după aceea o competiție!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro