Kim Kardashian a vorbit în premieră despre jaful din Paris. Vedeta a izbucnit în plâns

De Roxana Neacșu, pe

Invitată la Ellen Show, Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată într-o emisiune, despre clipele de coșmar prin care a trecut în timpul unui jaf armat, produs chiar în camera sa de hotel.

Vedeta a mărturisit cu lacrimi în ochi cum mai mulți bărbați au pătruns în camera ei, ajutându-se de personalul hotelului care le-a deschis ușa deși avea mâinile încătușate. Furtul a avut loc în jurul orei 2 dimineața, chiar înainte ca aceasta să meargă la culcare. Se pare că vedeta era singură, restul familiei fiind plecată în oraș, iar atacatorii o filau de aproximativ 2 ani.

Incidentul nu a durat mai mult de 7-8 minute, timp în care Kim a fost realmente sechestrată, legată de mâini și picioare și redusă la tăcere printr-un căluș. Efectele acestui incident au avut repercusiuni majore asupra psihicului divei cu toate că a scăpat nevătămată fizic, fiind nevoită să renunțe la expunerea pe rețelele de socializare și luând în particular ședințe de psihoterapie.

Se pare că jaful din Paris a fost pentru Kim Kardashian o lecție de față. Vedeta a declarat cât de mult s-a schimbat după nefericitul eveniment, punând mult mai mult preț pe familie, și nu pe lucrurile materiale.

Citește și: Incident rușinos pentru Kim Kardashian! Un admirator i-a sărutat posteriorul

Citește și: Cum arată fetița lui Kim Kardashian cu părul desfăcut. E adorabilă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!