Kim Jong-un s-a căsătorit. Cine este Prima Doamnă, Ri Sol-ju şi ce s-a întâmplat cu Hyon Song-wol.

De Diana Zagrean pe

Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a căsătorit, iar numele soţiei sale este Ri Sol-ju, a anunţat televiziunea de stat nord-coreeană, citată miercuri de către Ministerul sud-coreean al Unificării.
Televiziunea nord-coreeană a precizat că Kim Jong-un şi soţia sa Ri Sol-ju au participat la inaugurarea unui parc de distracţii din Phenian, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului sud-coreean însărcinat cu afaceri privind cele două state coreene, potrivit Mediafax.
ABC News transmite de la Tokyo că noul lider nord-coreean şi soţia sa au o fetiţă care s-a născut în 2010.
Liderul nord-coreean se afişase în ultima vreme cu o femeie misterioasă, pe care presa şi serviciile secrete sud-coreene au identificat-o ulterior drept cântăreaţa de succes Hyon Song-wol.
Hyon Song-wol a fost vedeta trupei Hochonbo Electronic Music Band, care s-a bucurat de succes în 2005, cu hituri precum „Excellent Horse-Like Lady”, „Footsteps of Soldiers”, „I Love Pyongyang”, „She is a Discharged Soldier” sau „We are Troops of the Party”.
Un oficial al serviciilor secrete sud-coreene a declarat că cei doi au avut o relaţie în urmă cu zece ani, când Kim Jong-un s-a întors în ţară după ce a urmat cursurile unei şcoli de elită din Elveţia, dar că tatăl lui Kim Jong-un i-a interzis tânărului să se mai vadă cu aceasta.
„Cei doi se cunosc din adolescenţă, iar în rândul elitelor nord-coreene au circulat zvonuri potrivit cărora ar fi fost amanta lui”, a declarat sursa din cadrul serviciilor secrete sud-coreene.
Despre Hyon Song-wol, a cărei popularitate a atins apogeul în 2005, se crede că s-a căsătorit cu un ofiţer din armata nord-coreeană, cu care a avut un copil.
Televiziunea nord-coreeană a difuzat imagini cu Kim Jong-un având-o alături pe Hyon Song-wol, în cursul unei ceremonii de omagiere a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider şi fondatorul Coreei de Nord, mort în 1994. Hyon Song-wol a fost surprinsă aşezată alături de Kim Jong-un şi în cursul unui concert oferit de orchestra naţională.
Foto: Arhivă Libertatea

Indiciul zilei de astazi, 26 iulie este

NATURALETE.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO