Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinții unei fetițe

De Unica.ro, pe
Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți. Fiica cea mare a lui actorului Arnold Schwarzenegger și soțul ei au păstrat discreția, iar nașterea a avut loc în mare secret la un spital din Santa Monica, California. 

Katherine Schwarzenegger (30 de ani) și Chris Pratt (41 de ani) au devenit părinții unei fetițe care a primit numele Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Vestea a fost dată inițial de fratele lui Katherine, Patrick, și confirmată ulterior de Chris Pratt pe contul său de Instagram. Actorul a postat o fotografie  cu mânuța bebelușului în mâinile lor și a transmis că atât mama, cât și copilul se simt foarte bine.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„Nu am putea fi mai fericiți. Suntem binecuvântați!” a spus el.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au anunțat că formează un cuplu în decembrie 2018, iar în ianuarie 2019 au făcut public faptul că s-au logodit. S-au căsătorit câteva luni mai târziu, pe 8 iunie, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California. În luna mai 2020 au transmis că urmează să devină părinți.

Citește și: Ce rochii a purtat Katherine Schwarzenegger la nunta sa cu actorul Chris Pratt

Chris Pratt mai are un băiețel, Jack, cu fosta lui soție, Anna Faris. Cei doi au divorțat în 2017, după o căsnicie de 8 ani.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!