Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu a confirmat recent că Monica Gabor și Mr. Pink sunt căsătoriți. Irinel și Monica au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011 și au împreună o fiică, Irina, în vârstă de 15 ani. Adolescenta locuiește în Statele Unite ale Americii cu Monica, Mr. Pink și cu fiul bărbatului.

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina (n.red.: în România) și să o las să stea în continuare la ei”, a declarat Irinel Columbeanu, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

„Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă. Le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a completat.

Ulterior, Irinel a dezvăluit cum a aflat că Monica și Mr. Pink s-au căsătorit.

„Nu m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București. A trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca având numele lui de familie”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!.

De ce nu-și vizitează Irinel Columbeanu fiica în America?

Irinel a explicat în aprilie 2022 de ce nu-și vizitează fiica în America. Întrebat dacă o să-i facă o vizită Irinei în perioada următoare, Irinel a declarat la Antena Stars:

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit. „Nu m-a anunțat”

„O să vină și această variantă, probabil. Dar eu nu mă duc nicăieri neinvitat, iar ea nu cred că are calitatea de a face invitații acolo”.

Monica și Mr. Pink au fost despărțiți o vreme anul trecut. În iulie 2021, Monica a șters din mediul online toate fotografiile cu ea și cu bărbatul, fără a confirma însă despărțirea. La vremea aceea, surse apropiate perechii dezvăluiau că posesivitatea afaceristului ar fi dus la separare.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!