Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny”, dezvăluiri cutremurătoare: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

De Unica.ro, pe

Irina Petrea, supranumită „Supernanny”, a făcut mărturisiri dureroase despre familia sa într-un postcast. Aceasta și-a pierdut ambii părinți în decurs de câteva luni, dar și fratele vitreg.

Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny” după ce a fost gazda emisiunii cu același nume de la Prima TV, a vorbit despre drama prin care a trecut în ultimii ani în podcastul lui Mihai Ghiță, „În oglindă”. Aceasta și-a pierdut ambii părinți în decurs de cinci luni, iar recent a murit și fratele ei vitreg.

Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny”, dezvăluiri cutremurătoare despre familia ei

I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019, norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă, în 10 minute am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut accident vascular cerebral, știam care sunt semnele.

L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie, s-a recuperat foarte bine, a rămas cu o pierdere de echilibru și, bineînțeles, a fost pus pe medicație, lua anticoagulante. La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul.

Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic, a fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare.

În seara aceea mi-au comunicat că a murit.

Irina Petrea: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Mama a murit la cinci luni după (…). Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că i-am pus camere video în casă, ca să pot s-o ajut dacă se întâmplă ceva. Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea.

În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic, a dezvăluit Irina Petrea.

Citește și: Lavinia Pîrva, noi declarații despre al doilea copil

Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Jennifer Lopez, ținută îndrăzneață la Festivalul de Film de la Tribeca

Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

Aceasta a mai mărturisit că în urmă cu trei luni și-a pierdut și fratele vitreg: „A murit și fratele meu, acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată”.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!