Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

De Unica.ro, pe

Oana Roman (46 de ani) și Marius Elisei (35 de ani) formează un cuplu din ianuarie 2013. S-au împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar. Împreună au o fiică, Isabela Maria, în vârstă de 7 ani.

Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relație

Recent, vedeta TV a declarat că „lucrurile nu merg în direcția care trebuie” în relația cu Marius. Ulterior, bărbatul a reacționat în mediul online.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic, să mă mulez, să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și că asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta. Noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.

Marius Elisei Oana Roman fiica

„Eu nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie, din păcate. Cel puțin în ultima vreme. Probabil că este și o problemă a, nu știu, caracterului pe care îl am eu. Eu am evitat și evit în general să mă plâng sau să dezbat lucruri… Se spune că rufele se spală în familie”, a încheiat.

„Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump. (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1, 2, 3. Sunt doar pentru mine”, a scris Marius Elisei în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

La începutul anului 2022, Oana și Marius au aniversat 9 ani de relație. Cuplul s-a cunoscut pe 3 ianuarie 2013.

„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, scria Oana Roman pe Instagram.

„Am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări”, a completat.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!